/Bucuresti/Psiholog

PSIHOSUCCES clinica psihoterapie Bucuresti

Strada Alba nr 12, București 040511, România

PSIHOSUCCES clinica psihoterapie Bucuresti
Psiholog
4.7
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3CQ+4Q București, România
+40 757 952 753
psihosucces-psihoterapie-bucuresti.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 12–22
Mirecuri: 12–22
Joi: 12–22
Vineri: Închis
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Dinu
Alexandru Dinu4 ani în urmă
Am avut ocazia sa fac terapie personala cu doamna Dorothea Matei, la Psihosucces, pentru o perioada de aproximativ 5-6 luni de zile, in toamna anului 2017. Eram intr-o perioada de regasire personala, iar multe intrebari au aparut in mintea mea si cum singur nu puteam sa le dau de cap, am apelat la un psihoterapeut. Imi amintesc cu drag de sedintele in care aveam parte de momente "Aha": desi abordam niste teme mai vechi, la care ma mai gandisem in trecut, felul in care ma raportam la ele si in care le intelegeam era nou.
Am vorbit mult despre perfectionism si incredere in mine, subiecte comune in dezvoltarea personala a fiecaruia. Imi amintesc de asemenea cu placere de sedintele care includeau si momente/exercitii de relaxare pe care le inregistram audio si pe care le foloseam si acasa inainte de a adormi. In concluzie, consider ca terapia personala mi-a fost de mare folos si a deschis calea pentru noi orizonturi personale de cucerit. Multumesc.
Ana Maria Lutu
Ana Maria Lutu4 ani în urmă
Am intrebat-o pe fetita mea ce ii place la Steliana si primul ei raspuns a fost urmatorul : “ la Steliana imi place ca ma asculta, ma intelege si ma lasa sa desenez pe peretii cabinetului ei.” :) in plus simte ca vorbind cu Steliana despre problemele ei gaseste sustinere si indrumare, si ca aceasta o ajuta sa vada partea buna a intamplarilor prin care trece. Ma bucura faptul ca isi identifica situatiile pe care vrea sa le discute in timpul sedintelor de consiliere, ceea ce pentru mine inseamna ca o priveste pe Steliana ca pe un adult de incredere pe care se poate baza.
Multumim
Dorothea Matei
Dorothea Matei4 ani în urmă
Am reușit sa trec peste barierele și obstacolele impuse ( de mine însămi ) și, printr-o împrejurare fericita am ajuns in cabinetul d-nei Dorothea Matei.
Ii multumesc pentru răbdare și atenție, pentru profesionalism și dedicare.
Lili Bratu

Am avut ocazia sa fac terapie personală cu doamna Dorothea Matei pentru o perioada de aproximativ 5-6 luni de zile in toamna anului 2017. Eram intr- o perioada de regăsire personală, iar unele întrebări au apărut in mintea mea și cum singur nu puteam sa le dau de cap , am apelat la un psihoterapeut.
Îmi amintesc cu plăcere de ședințele in care aveam parte de momente “ Aha” , deși abordam niște teme la care ma mai gandisem in trecut, felul in care ma raportam la ele și in care le înțelegeam, era nou.
Am vorbit mult despre perfecționism sau încredere in sine, subiecte comune in dezvoltarea personală a fiecăruia. Îmi amintesc de asemenea cu plăcere de ședințele care includeau și momente/ exerciții de relaxare pe care le înregistram audio și pe care le foloseam și acasă înainte de a adormi.
In concluzie, consider ca terapia personală mi-a fost de mare folos și a deschis calea pentru noi orizonturi personale de cucerit. Multumesc, toate cele bune.
Alexandru Dinu
Georgeta Cristescu
Georgeta Cristescu2 ani în urmă
Psiholoaga mea este Mihaela Comisel.Erau zile cand singurul lucru care ma sustinea era gandul ca seara voi merge la ea.Acolo gaseam alinare durerii.Ma simteam mai usoara la plecare.Pentru ca ea vindeca rani.Si te insoteste in intuneric.Pe drumul spre lumina.
Mihai Raduta
Mihai Raduta2 ani în urmă
Recomand cu multă căldură Clinica Psihosucces! Aici am intalnit oameni devotați, profesioniști în tot ceea ce fac!
Alice Rusiecki
Alice Rusiecki2 ani în urmă
Jaf și incompetență crasă a "bossului" Camelia Stavarache.
Alexandru Batranu
Alexandru Batranu2 ani în urmă
Recomand! Un loc unde poti gasi raspunsuri la toate intrebarile!
Dragos Bold
Dragos Bold2 ani în urmă
Locul în care problemele devin oportunități de dezvoltare!
Locații recomandate