/Bucuresti/Psiholog

Cabinet de Psihologie Manuela Angelescu

Bulevardul Unirii 76, București 030837, România

Cabinet de Psihologie Manuela Angelescu
Psiholog
5
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4GG+3H București, România
+40 723 631 269
psihowellnessblog.wordpress.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Luuul Luana
Luuul Luana6 ani în urmă
O recomand din toata inima pe doamna Manuela, a carei pasiune pentru munca sa este o sursa de energie inepuizabila. Chiar si in cele mai dificile momente. Merg la cabinetul dumneaei de apropae un an si jumatate, iar profesionalismul sau, cunostintele sale, dedicatia fata de clientii sai si, bineinteles, simtul umorului m-au ajutat in mult mai multe feluri decat as putea descrie aici.
Andreea A
Andreea A6 ani în urmă
Doamna Angelescu este o persoana dedicata profesiei de terapeut si acest lucru se vede inca de la primele sedinte. Apreciez faptul ca sedintele sunt modelate in functie de nevoile clientului, fiind un plus faptul ca se aplica alternantiv mai multe metode terapeutice. O recomand cu incredere pe doamna Angelescu pentru oricine simte ca este in impas si doreste sa isi depaseasca propriile bariere mentale.
Diana ioan
Diana ioan6 ani în urmă
Vine un moment in viata fiecaruia cand universul iti intinde o mana de ajutor. Am ajuns la cabinet din nevoia de a intelege ceea ce mi se intampla si cu dorinta de a-mi vindeca sufletul. Veneam dupa dun divort produs in 2012 a carui amintire inca ma durea. Incet , incet am reusit sa ma redescopar, sa ma vindec, sa privesc altfel lucrurile, sa zambesc. Acest lucru l-am reusit impreuna cu Manu, ea este mana de ajutor din partea universului!Iti multumesc !
Dan Petcu
Dan Petcu6 ani în urmă
Cel mai bun cabinet de psihologie din România. După numai câtheva sesiuni m-am simțit re-energizat, gata pentru incercări noi. Am reușit sa rezist mai bine la stress și sa fiu mult mai prietenos cu lumea din jur.
Elena Iulia Iordache
Elena Iulia Iordache6 ani în urmă
Multumesc pentru tot! Nu as fi depasit toate acele momente critice fara ajutorul tau! Super profesionista dar si un om de inalta si fina calitate!
Gabriela Pantu
Gabriela Pantu6 ani în urmă
O profesionista desavarsita si un om de exceptie!
MiReLa2979
MiReLa29796 ani în urmă
Multumesc pentru tot!
Olympia Bucuresti (ASCOlympia1904)
Olympia Bucuresti (ASCOlympia1904)6 ani în urmă
Recomandăm cu încredere!!!
Locații recomandate