/Bucuresti/Psihiatru

Dr. Alexandra Barbilian ~ Cabinet de psihiatrie

Calea Văcărești 276, București 040062, România

Dr. Alexandra Barbilian ~ Cabinet de psihiatrie
Psihiatru
4.3
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C458+RJ București, România
+40 753 945 698
dr-alexandra-barbilian-psihiatru-bucuresti.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Voinea mihail
Voinea mihail2 ani în urmă
In primul rand este de mentionat ca aceasta doctorita nepunctuala intrece limitele nepunctualitatii intarziind la programarea facuta (cu ora stabilita de dumneaei) minim 1h si 15 min pentru ca am plecat dupa si nu stiu daca a venit in vreun fel, nu a raspuns la mesaj si a respins toate apelurile (nu am sunat ca un disperat, am sunat o data la 15 min), nu a mentionat ca intarzie si nu a anuntat nimic. Angajatele de la receptie mi-au confirmat totusi ca nici lor nu li se raspunde la telefon si ca de obicei intarzie cate o ora. Este uimitor chiar si pentru mine, care tind sa inteleg intarzierile, ca un medic psihiatru a atins un astfel de record in materie de neseriozitate si lipsa de consideratie pentru meseria pe care o practica. Tot ce spun este ca putea sa anunte sau sa raspunda, in schimb 4h mai tarziu tot nu raspunde la telefon si respinge apelul.
Gabriela Lacaru
Gabriela Lacaru2 ani în urmă
Foarte neserioasa,mi-a facut programare vineri la 12,ca sa ajung acolo si sa mi se spuna la cabinet ca ea nu este . Am facut un drum cu masina de 40-45 de minute pana la cabinet.
Si dupa aceea a mai avut si nesimtirea sa mintă, fără pic de rusine, ca ea de fapt mi-a zis la telefon sa vin luni la 12, si ca mesajul pe care mi l-a dat ulterior,in care mentiona sa vin vineri, era un mesaj de tip "copy/paste". Numai a mesaj "copy/paste" nu arată,puteti vedea si dvs.Am atașat screenshot-ul conversatiei ca dovada.

Trageti singuri concluziile si va recomand sa o evitati daca nu vreti surprize neplacute.
Andreea Ioja
Andreea Ioja2 ani în urmă
O recomand cu drag pe dna. Dr. Barbilian pentru ca da dovada de mult profesionalism. Am fost la dansa cu o problema de-a mamei mele pe 01.06.21, acum aproximativ o saptamana. De atunci comunicam zilnic in vederea starii mamei mele si se observa o evolutie de la o zi la alta. Mai mult decat atat, felul in care isi trateaza pacientii este unul diferit. Dna. Dr. comunica eficient, este extrem de implicata in ceea ce face si transmite multa empatie prin sfaturile pe care le ofera. Este primul doctor cu care mama se simte confortabil sa comunice in foarte multi ani. Va multumim!
Iulian barbu
Iulian barbu3 ani în urmă
Daca am deschis usa cu emotie,cand am inchis-o,am avut senzatia ca am lasat in cabinet un prieten caruia i-am lasat angoasele mele.Da,nu am nevoie de tratament psihiatric,doar de intelegere.MULTUMESC!
Florin Vladila
Florin Vladila3 ani în urmă
Va multumim mult pentru ajutorul acordat. Sunteți un medic excelent și intelegator!
Anamaria098
Anamaria0983 ani în urmă
prestatie medicala excelenta, cu profesionalism si omenie
Gheorghiu irina
Gheorghiu irina3 ani în urmă
Empatie si profesionalism
Mariana Tanase
Mariana Tanase3 ani în urmă
Profesionalism
Locații recomandate