/Bucuresti/Psihiatru

Clinica Max

Strada Carei 1A, București 323679, România

Psihiatru
3.6
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5P6+FC București, România
+40 754 806 756
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Niculae
Cristian Niculae2 ani în urmă
Isi bat joc de oameni am fost la doctora de pneumologie radu mihaela mia luat trimetera ma repeograt si cind am revenit ma trimetea la alta clinica sa fac analize medicale radiografie plamini o clinica jalnica
Livia# love Calin
Livia# love Calin2 ani în urmă
O experienta neplacuta la clinica Max.
Avand o programare la medicul pshiatru,dupa 45 de minute de stat in sala de asteptare,dna Dr spune ca mai are inca 2 retete de scris si apoi urmam .Si daca nu mai putem astepta ne putem reprograma "ca asa este la medic nu stii cand intrii Nici cand pleci "
asa ceva nu mi se normal deoarece pacientul venea la un medic pshiatru sa l ajute nu sa l indeparteze.
Valentina David
Valentina David2 ani în urmă
Sunt foarte multumita.
Am fost astazi pentru o consultatie la ORL.
Doamna Doctor un medic foarte bun si o persoana deosebita.De asemenea personalul de la receptie foarte primitori si atenti cu pacientii.
Va multumesc frumos.

Saptamana trecuta am fost la Pneumologie, Sunt foarte multumita,doamna Doctor un om deosebit si un foarte bun medic.
Va multumesc frumos.
Emilia Chis
Emilia Chis2 ani în urmă
Am fost servita cu multă amabilitate și prompt. Și am găsit medicamentul care mă interesa, la un preț rezonabil
Florin Ionita
Florin Ionita4 ani în urmă
Execrabil ! Am ajuns la ora 08:30 si mi s-a spus ca "doamna" doctor intarzie putin. Programul lor incepand de la ora 8... . Dupa 20 de minute mi se spune ca in functie de trafic va ajunge la 10:00. Am revenit la 09:50 si am asteptat pana la 10:40 timp in care mi s-a spus ca ajunge din clipa in clipa, mie si altor 3 persoane, iar in cele din urma ni se comunica ca "doamna" nu a plecat inca de acasa si nici nu cred ca o sa ajunga pentru ca i s-a blocat usa si nu poate pleca de acasa . Asta in ciuda faptului ca dansa era in "trafic" mai devreme cu 2 ore :))). O bataie de joc cu angajati incompetenti si cu o atitudine sfidatoare de superioritate ,asemanatoare functionarelor sau secretarelor de la stat ce sunt deranjati ca trebuie sa faca ceva in programul de 2 ore pe zi . Doar ca aici o nesimtita ca acea "doamna" are salariul de 25.000 Lei pe luna ca sa doarma acasa .
Cornelia Deliu
Cornelia Deliu6 ani în urmă
Domnule MIRCEA GHEORGHE tot ce va pot spune este ca este complet FALS ce sustineti dv. care nici macar nu ati efectuat un apel la Clinica Max, ca nu v-ati prezentat ati spus-o si dv.!
Avem contract CAS din luna August 2016 pe 3 specialitati: ORL,PNEUMOLOGIE, PSIHIATRIE.
Exista si posibilitatea ca dv sa fi efectuat apelul in alta clinica , cu aceeasi adresa
Nu se percep taxe suplimentare decat daca serviciile NU SUNTE DECONTATE DE CAS!!!
Mircea Gheorghe
Mircea Gheorghe6 ani în urmă
Am vrut sa merg la ORL la aceasta clinica.Nu stiu cum este in clinica, ca nu am ajuns, insa va spun sa stiti ca nu va este de nici un folos daca aveti trimitere de la medicul de familie. Am sunat si am intrebat dac am trimitere, mai platesc ceva? Mi s-a raspuns da, veti plati investigatia. Atunci de ce mai am trimitere? Platim bani la sanatate degeaba fratilor!
ANA AURELIA BICA
ANA AURELIA BICA2 ani în urmă
Practic execrabil!!!UN SERVICIU INEXISTENT!!!
Am programat din Italia prin telefon o vizita psihiatrica la domiciliu ptr.tatal meu in vederea unui serviciu notarial.
Dupa prima programare sun marti pentru confirmare doua ore inainte si imi zic ca d.na doctor Ciubotarescu nu poate veni(cu doua ore inainte!)dar ca vine astazi vineri ptr ca are o altra vizita in vecinatate(subliniez ca tatal meu locuieste pe Ion Berindei-clinica e pe d.na Ghica).Am sunat si astazi ptr.confirmare...ok la ora stabilita......rezultatul??!SURPRIZA!!!Nu s-a prezentat NIMENI!!!!!Ò MARE BATAIE DE JOC!Ar trebui inchisa clinica!...daca exista cu adevarat....ORICUM pentru lipsa de bun simt si profesionalitate..o sa aud luni si parerea colegiului medicilor!NU PIERDETI TIMPUL!DACA AVETI CU ADEVARAT NEVOIE DE Ò CONSULTATIE CAUTATI-VA Ò ALTA CLINICA!!!!!!!!!
Si pentru a concludere....reactia unei persoane din cadrul acestei clinici ...razand..la reclamatia mea :TRATA-TI-VA DOAMNA!!!
Locații recomandate