/Bucuresti/Psihiatru

LOTUS-MED

Strada Dornei 79-81, București 012296, România

LOTUS-MED
Psihiatru
3.4
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2CX+M8 București, România
+40 21 9989
lotus-med.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Corina Mihaela GOGESCU
Corina Mihaela GOGESCU2 ani în urmă
Nu recomand pt.facut rmn...mama mea l-a facut,a platit 1450 de lei cu tot cu visita pt.spate...inafara faptului ca diagnosticul era total grasit(am probe)au bagat-o in toti sperietii.Daca asa se procedeaza, mai bine mergeti la spital,cel putin nu cheltuiti atata.Concluzia:nu mergeti la aceasta clinica
Ciprian Enea
Ciprian Enea2 ani în urmă
Foarte prompti si dedicati pacientului. Eu si sotia mea apelam de mai bine de 5 ani la serviciile acestei clinici si am fost tratati mereu cu profesionalism, chiar daca, din pacate, am apelat la medicii de aici cu probleme dintre cele mai diverse. Fie ca a fost vorba despre boala de plamani, probleme de ORL, gastrita sau afectiuni covid si postcovid, mereu am fost tratati, consideram noi, impecabil.
In plus, toate analizele de sange le-am facut aici, incepand cu anul 2016, si n-as schimba acest lucru, mai ales ca nu am fost nevoiti absolut niciodata sa venim cu clasica "atentie".
Lotus Med Estetica&Nutritie
Lotus Med Estetica&Nutritie7 ani în urmă
O clinica extraordinara! Medici, aparatura, cele mai bune tratamente cu acid hialuronic! Recomand!
Andreea Costea
Andreea Costea2 ani în urmă
Neseriosi!
Mi-am facut cu 11.02.2022 test pcr pus la dispozitie prin amabilitatea statului roman, la unul din centrele de testare, trimis catre laboratorul lotus med. Nu m-a informat nimeni pana pe 14.02 daca rezultatul e pozitiv sau negativ, norocul meu a fost ca sotul a primit rezultatul pe 13.02, seara, si asa am aflat ca testele sunt prelucrate de Lotus Med. Am sunat pe 14.02 si abia asa am aflat ca aveam rezultat NECONCLUDENT deci ar fi trebuit sa repet testul.
DRAGI DOMNI, rezultatele neconcludente nu le introduceti in corona forms? Daca nu le introduceti, nu notificati oamenii in niciun fel?
Diana Artemista
Diana Artemista2 ani în urmă
Una dintre cele mai neplăcute experiențe întâlnite pana acum in clinicile particulare. Nu recomand aceasta clinica deoarce personalul front desk (Recepție), total nepregătit, nepoliticoși, cu atitudine necorespunzătoare fata de pacienți/clienți. Umanitatea cât și profesionalismul lipsesc cu desăvârșire, recomand și sfătuiesc schimbarea personalului. Un pacient/client nemulțumit atrage încă 10 feedback uri negative!
Luca Lazar
Luca Lazar2 ani în urmă
Aparatul pentru RMN este mic ( 60 cm confirm d-nei doctor), probabil de generație veche, bine de știut pentru persoanele claustrofobe.
Atitudinea d-nei doctor a contribuit și mai mult la disconfortul psihic încă de la începutul consultației!
Categoric nu recomand!
Ileana Andrei
Ileana Andrei2 ani în urmă
O clinică medicală foarte curată cu aparaturi medicale de ultimă generație și cu personal amabil și dedicat.
Mi-a plăcut experiență și voi reveni cu mare drag chiar dacă nu îți face plăcere de fiecare dată să mergi intr-o clinică.
Cristian Stanca
Cristian Stanca2 ani în urmă
Atitudine exemplara a personalului. Toata lumea este amabila si vorbeste frumos cu pacientii.
De asemenea locatia este renovata si se vede ca este intretinuta in bune conditii.
Locații recomandate