/Bucuresti/Psihiatru

Clinica Albion Medical

Strada Dimitrie Onciul Nr 14, București 024054, România

Clinica Albion Medical
Psihiatru
4.3
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RC+82 București, România
+40 786 442 249
albionmedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marinela Stancu
Marinela Stancu2 ani în urmă
Am trecut si eu printr-o experienta similara referitoare la intarzierea medicului la consultatii. Nu se respecta programul, este evident ca pe administratia acestei clinici o intereseaza doar reputatia si banii, mai putin pacientii. Vad ca nu sunt singura persoana care a patit acest lucru in repetate randuri. Este usor sa sustinem ca ”oferim servicii de calitate”, insa aceste servicii trebuie reflectate si prin munca prestata. De trei ori am adus-o pe mama la programare si de absolut fiecare data s-a intarziat cu mult peste timpul programarii. Daca ne doream sa venim sa stam pe la usi puteam alege ambulatoriul unui spital de stat.
Draghici Marga
Draghici Marga2 ani în urmă
Am avut o experienta de nota 10 cu doamna doctor Blot. Am întrat fix la ora programata și am fost poftita în cabinet cu multa politețe. Frumoasa la chip, dar și la suflet, a pus întrebări precise cu multa atenție, pentru a nu deranja. Minuțioasă în examinare, a întocmit un tablou complet al afecțiunilor fără a se limita la emiterea rețetelor compensate. Mi a exiplicat cu răbdare care sunt schimbările în regimul de viata, dar și care sunt variantele de tratament. Simți ca este alături de tine, în incercare de a recâștiga sănătatea. Acum totul depinde doar de mine, doamna doctor făcând maximul cu putință!
Adrian Rusu
Adrian Rusu2 ani în urmă
Multumesc doamnei psiholog Rita NEGRESCU pentru inaltul profesionalism si profundei dedicari in intelegerea situatiilor si personalitatii pacientilor, in atenta sondare a metodelor cele mai adecvate pentru "deblocarea" unor situatii conflictuale active dar si latente. Recomand tuturor celor care intampina probleme atat in relatia de cuplu cat si in propriul ego. Mii de multumiri!
Corina Viciu
Corina Viciu2 ani în urmă
Am avut programare la ora 14 iar medicul a intarziat 45 min pentru ca apoi consultatia sa dureze fix 4 minute Daca vi se pare ca este un act medical profesionist, va inselati. Nu recomand!!!!!
Programarea a fost pe numele mamei mele. Nu va faceti griji ca ar incerca sa va saboteze cineva ca nu sunteti vreo superclinica si nici nu prestati vreun serviciu wow! Ideea e ca din 4 sau 5 programari din cate a avut la dvs cam la toate (exceptie facand una) s a intamplat la fel. Deci respectul pt pacient este 0 asa ca mai bine v ati revizui calitatea serviciilor decat sa raportati recenziile care nu va convin si este mai convenabil sa le raportati ca sa puteti sa continuati sa neglijati pacientii dar voi sa incasati bani degeaba
Radu Iulia
Radu Iulia4 ani în urmă
Dl doctor psihiatru Onofreiu Marian este un om de nota 10+
Implicat, rabdator, profesionist, cum rar gasesti in sistemul medical. Recomand serviciile cu toata increderea !!!
Gabriela Pisica
Gabriela Pisica6 ani în urmă
Servicii medicale la standarde europene! Recomand.
Dumitru Stoica (infrasunete)
Dumitru Stoica (infrasunete)2 ani în urmă
Numai de bine, excelent totul. Servicii foarte profi, atentie spre pacient si spre problemele lui, intelegere, empatie, tot ce trebuie. De apreciat amabilitatea si profesionalismul, de la personalul din receptie pana la medici. Recomand cu toata inima, este cu adevarat o clinica indreptata spre pacienti si eu le sunt profund recunoscatori tuturor celor de acolo.
Vlad goman
Vlad goman2 ani în urmă
Nu te lasa sa pleci din cabinet pana nu zici ca ei, pana nu incepi sa crezi si tu ca esti nebuna....te apuca groaza dupa o discutie cu medicul - doar plin de arfe, nimic altceva - nu dau nume...m-am luat dupa recenzii dar e o mare teapa!!!
Sunt toti "spalati pe creier" si "spala creierii "la toata lume naiva care le calca pragul, ceva de groaza!!.. fugiti!!
Locații recomandate