/Bucuresti/Psihiatru

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

Bulevardul Uverturii 81, București 060934, România

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”
Psihiatru
3.8
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2QH+FH București, România
+40 31 9593
nectarie6.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Negura
Iulian Negura2 ani în urmă
A fost imposibil sa prind un contact telefonic pentru programarea la analize. La ghiseu nu se putea face programare. Stat in telefon 35 de minute "timp in care toti operatorii nostri sunt in alta convorbire". Servicii de 2 lei. Vrajeala iefitina. Exista doar cativa medici daruiti cu har restul centrului este o coliva frumos ambalata.
Ion Sins
Ion Sins2 ani în urmă
O institutie in care pilele si relatiile sunt prioritare in defavoarea competentei, cinstei, muncii. Se folosesc de oameni dupa care se debaraseaza de ei fara scrupule. Domnul director propune, fara nicio remuscare, desfiintarea unor posturi, posturi ocupate in totalitate cu ceva timp in urma dar, care, intre timp, au mai ramas doar cateva ocupate, persoanele de pe posturile respective urmand sa plece. Unde s-au "evaporat" ceilalti, domnule director? Dupa ce criterii ia-ti selectat atunci cand, special pentru ei, ati infiintat alte posturi cuprinse in noua organigrama? Daca tot ati infiintat niste posturi, nu se putea pentru toata lumea fara sa tineti cont de interventii? De ce ati propus desfiintarea si nu relocarea sau transferul la primarie sau dgaspc (ca tot ati argumentat ca acest personal a desfasurat activitati in/pentru aceste institutii)? Asa stiti dumneavoastra sa va apreciati personalul care a fost in linia intai de la inceputul pandemiei? De ce nu informati oamenii ca urmeaza sa ramana fara job, sa nu faca valva? Stiti ca nu ati procedat corect?
Gabriela Soanca
Gabriela Soanca2 ani în urmă
Am fost să mă interesez de ședințe de masaj terapeutic(cu plată!)și mi s-a comunicat că trebuie să ajung mai întâi la un consult?(140 lei),ca să se stabilească ce proceduri să fac,cu preț între 200 și 600 de lei(?)
Păi am scrisoare medicală, am poliartritä reumatoidă și vreau doar masaj.Orice maseur de la recuperare știe ce înseamnă asta.Am să las pe alții să fie jumuliți
Mihaela Stoica
Mihaela Stoica2 ani în urmă
Nu am cuvinte sa le multumesc ptr toata atentia acordata ..atat fetelor cat si doamnei doctor! Fac de 9zile drenaj limfatic si kinetoterapie aici .ma simt ca acasa .si asta contează enorm de mult ...❤❤❤Multumesc Ioana drenaj
Multumesc Cristina kinetoterapie ❤❤❤❤
10 stele!
Madalina Tudor
Madalina Tudor2 ani în urmă
Am facut programare la consultatie stomatologica pentru un consult in vederea unui protocol preoperator chirurgie cardiaca.... Cu bilet de trimitere de la medicul de familie... la dr. Dan Georgescu, acesta la finalul consultatiei mi-a cerut sa achit consultatia in valoare de 100 lei!
O mare mizerie...
Lorena Georgescu
Lorena Georgescu2 ani în urmă
Campanie promovata cu succes pentru a face analiza Papa Nicolau gratis.
Toate bune și frumoase ...pe 29 iunie fac analiza și mi se spune sa aștept rezultatul prin e-mail.Nu a venit încă! Încerc sa sun insistent de trei zile .Nu-mi răspunde nimeni?
Oare sunt angajate persoane care nu știu sa trimită un email? Sau dacă nu știau, ar fi putut sa ma sune( aveau nr. Meu)
De ce susțin ca oferă servicii de calitate dacă nu este adevărat? Unde este respectul angajaților de acolo fata de pacienți?Este prima dar și ultima oara când am sa mai apelez la acest centru .
Voi continua sa sun...

REVIN!Astăzi 21 august menționez ca am fost sunata de o persoana si mi -qu spus ca rezultatul analizei mele încă nu exista.Am înțeles ca Doamna doctor Moldovan sau Moldoveanu s-a ocupat de aceasta campanie.Probabik ca pana de revelion voi primi rezultatul!🤣🤣O bila neagra ptre Centrul de sănătate!
Liliana Denis Epure
Liliana Denis Epure2 ani în urmă
Nu pot sa spun ca sunt multumita! Am fost la ortopedie si, dupa maxim 10 minute, n-am inteles decat ca am platit niste bani, fara un diagnostic, fara o reteta desi se constatase o cauza a durerilor avute. Mi s-a spus ca o sa treaca, sa fac un RMN de coloana dar pana la acel RMN nici macar nu mi-a dat o pastila impotriva durerilor pt care ma dusesem. Iar ce mi s-a parut foarte interesant, desi m-am dus pe banii mei, crezand ca obtin marea cu sarea, mi s-a atras atentia ca data viitoare sa incerc sa vin mai devreme de ora 16.30. I-am spus ca prg meu este pana la acea ora, a insitat sa nu mai vin la acea ora! Precizez ca ora la care am fost programata nu am ales-o eu, din receptia pretioasei clinici mi s-a dat o ora iar eu am acceptat-o !! In concluzie, totul a fost pe repede inainte, n-am inteles decat ca am dat niste bani si m-am intors tot cu durerile cu care m-am dus si au trecut cateva zile de atunci si durerile inca exista. Cand i-am spus ca dureaza pana voi face RMN de coloana, pana atunci, ce fac? Raspunsul a fost, citez: " o sa treaca"...e de ras dar si de plans!
Ene casota pavel
Ene casota pavel2 ani în urmă
De ajutor bolnavilor in pandemie,spitalele sunt inchise,e o alternativa destul de ok,dar e cu plata!! Cei cu venituri mici,dar asigurati,......!!!
Locații recomandate