/Bucuresti/Psihiatru

Iordache Iuliana psiholog

Calea Dudești 100, București 031087, România

Iordache Iuliana psiholog
Psihiatru
5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4FF+HG București, România
+40 741 160 668
psiho-hipnoza.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina krissu
Cristina krissu2 ani în urmă
Georgiana G
Georgiana G4 ani în urmă
Buna seara,
Sunt foarte multumita de doamna Iuliana, este un bun profesionist.... am avut un moment in viata mea din care credeam ca nu o sa mai imi revin.
Datorita dansei am scapat de atacurile de panica si de depresiile si visele urate pe care le aveam.
Pe langa faptul ca este un bun profesionist este si un om extraordinar, s a interesat cum ma mai simt si dupa ce lucrurile au revenit la normal in viata mea.
Un lucru pe care l-am apreciat enorm a fost si faptul ca atunci cand dansa a vazut ca sunt mai bine, mi-a spus sa facem sedintele mai rar ca sa nu le platesc atata timp cat lucrurile merg spre bine. O recomand cu toata increderea si i multumesc din suflet pentru ce sunt astazi, un om cu mai putine frici si care traieste o viata normala si fericita.
Sehuta Ana
Sehuta Ana4 ani în urmă
Buna ziua ! Am fost pacienta doamnei Iuliana timp de 1 an de zile (2018-2019).Am contactat-o intr-o perioada dificila a vietii mele,depistata cu cancer la colo cu un copil de 6 luni in brate.Practic nu mai vedeam lumina de la capatul tunelului.Tin sa precizez ca locuiesc in Italia si lucrez in domeniul farmaceutic deci aveam in mana solutii alternative, am incercat si alti psihologi autohtoni dar nu am vazut nici un rezultat.
Practic prin sedintele facute pe skipe si whatt-up am renascut,am trecut peste tot ce inseamna tratament,operatii,chemio etc.Faptul ca sedintele se fac acasa pe canapeaua personala cu micul de jun e fantastic.Plus sfaturile profesionale date si felul in care te ajuta sa descoperi unde e problema,nu genu "ai sa vezi ca va fi bine". Eu datorita ei sunt persoana care va scrie acum si o recomand .
Laura Myth
Laura Myth4 ani în urmă
Un profesionist pe care l-am recomandat unui numar considerabil de prieteni, cu personalitati diferite, care sunt extrem de incantati de terapia in curs cu dna Iordache. Eu insami sunt foarte multumita de fiecare sedinta desfasurata cu dumneaei si de procesul in sine.
Evil Twin
Evil Twin4 ani în urmă
Un psiholog implicat, sufletist, si foarte bine pregatit. Sedintele noastre m-au ajutat sa trec peste niste momente dificile si a intelege propriul meu comportament.
Mihaela Atoderescu
Mihaela Atoderescu4 ani în urmă
Colaborarea cu dumneaei a fost o mare sansa, ajutandu-ma sa depasesc un moment foarte dificil, dar si sa imi imbunatesc viata de zi cu zi.
Singurul regret este ca nu am cunoscut-o mai devreme.
Gabriel Dinu Dinu
Gabriel Dinu Dinu4 ani în urmă
Un psiholog de nota 100! Experienta avuta cu doamna Iordache a fost una extraordinara. M-a ajutat sa ma cunosc mai bine si sa vad toate experientele cu alti ochi
Alexandru Stefan
Alexandru Stefan4 ani în urmă
Un om de calitate si un profesionist desavarsit. Sa nu uitam ca e vorba de un psiholog si nu un magician si munca ne apartine in intregime.
Locații recomandate