/Bucuresti/Psihiatru

Clinica Asy Med

Clinica Asy Med
Psihiatru
2.3
22 recenzii
11 comentarii
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anca Magdalena1 an în urmă
Este o rușine de clinică! Incompetență de toată jena, pornind de la obrăznicia arogantă a persoanelor de la așa zisa recepție. Analfabetism profesional și comportamental - dacă putem extrapola termenul - susținut cu "brio" de dna manager, care probabil a angajat pe baze foarte selective și severe un personal atât de "înalt calificat"! Să vă fie rușine ptr modul mizerabil cum tratați pacienții plătitori de asigurări medicale, și care au proasta inspirație să calce pragul
unei "instituții" complet neprofesioniste, care seamănă mai degrabă a dispensar de ultimul cătun de țară decât de policlinică de Capitală! Vă doresc să vă încetati activitatea de amatori cât mai curând posibil, și să lăsați locul liber altora, mai competenți, care să facă medicină, și nu mahalageală cu iz de șanț, dar cu pretenții de "lume bună"! RUȘINE!!(Acord o stea ptr că nu se permite altfel postarea - altă obrăznicie- ! Dar nu meritați nici praful de pe jos!)
Andreea Popescu1 an în urmă
Nu as mai reveni la dr Pantilimonescu Viorica nici daca ar fi ultimul medic de pe planeta si as avea o boala terminala! Si-a uitat juramantul, practica medicina doar pt a isi atinge scopurile personale, este avida dupa spaga! Nu face nimic pt pacienti fara ‘ceva’…. dezamagitor!
Alin dospinescu1 an în urmă
Dr de familie Pantelimonescu se comportq ca un animal. Tipa si se rasteste la pacienti. Am vazut ca scria cineva sa se trateze la pshilogie, dar sunt de parere ca e mai indicat la psihiatrie. De evitat aceasta clinica.
Mihaela ciortan
Mihaela ciortan2 ani în urmă
Medic de familie doctora si asistenta, care face abuz de zel. Vorbeste urat rastit la adresa pacientilor. Nu recomand la nimeni
Tina Troia
Tina Troia3 ani în urmă
Am facut o comparatie si cu alte policlinici. Cea mai buna organizare am gasit-o aici. Medici profesionisti si doamnele de la receptie foarte amabile, foarte bine organizate. Ma bucur ca am facut o buna alegere venind la ASy-Med. Pacat ca nu mai exista laboratorul de analize....am fost la alte laboratoare , dar nu se compara cu cel de la Asy-Med,,,, sunt foarte dezamagita...
Eva Aniela
Eva Aniela4 ani în urmă
Din pacate nu pot sa scriu recenzia fara sa acord macar o stea. Oameni dragi, am sunat si ieri pe la 17 si azi de dimineata la 7:20, doamnele de la receptie NU STIU SA DEA DETALII IN PRIVINTA PRETURILOR! Am cerut sa vorbesc cu o asistenta, nici aseara nici acum "nu sunt venite, nu avem momentan"???!!! Asa ceva intr-o clinica "profi"?! Aveti mare grija!! Evitati!!
Rada Nistor
Rada Nistor4 ani în urmă
De evitat. Doamnele de la fișier slab pregătite, rele, arțăgoase fără un comportament adecvat. Medicul are program de la 9,30 ele îmi fac programare la 8,30.
Cristina Florea
Cristina Florea2 ani în urmă
Am dat o stea dar NU MERITĂ nici măcar atât.
Medicul de familie nu-și dă interesul față de pacient . Dacă era după dânsa cred că mama mea ar fost moartă la ora actuală.
Mama mea ii spunea ce o deranjează și nu ia dat trimiteri să facă investigații .
Personalul a devenit foarte grețos.
Păcat . Vă veți pierde pacienții .
Ar trebui să vă gândiți că pacienții nu vin la medic că nu au ce face acasă. Aveți și voi familiei. V-ar place ca membrii familiei voastre să fie tratați așa cum vă tratați voi pacienții ?
Turor Andi
Turor Andi2 ani în urmă
Dr. Pantelimonescu Vioricacel mai naspa medic de familie din Romania. O sa fii tratat ca o carpa.
Animated Punks
Animated Punks2 ani în urmă
Dr. Pantelimonescu Vioricaeste o persoana rea. Se comporta precum un monstru. Sa se trateze la psihologie.
Robert Yaod
Robert Yaod2 ani în urmă
Dr. Pantelimonescu Viorica numai doctor nu este.
Locații recomandate