/Cluj/Optica

OPTIK-SHOP OPTIPAR SRL OPTICA

Strada Napoca 4, Cluj-Napoca 400009, România

OPTIK-SHOP OPTIPAR SRL OPTICA
Optica
4.5
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9Q+9H Cluj-Napoca, România
+40 264 592 986
optik-shop-optipar-srl.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 11–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela S
Daniela S4 ani în urmă
Personal arogant, care nu baga clienții in seama, deși prețurile sunt foarte bune si oferta variată. Nu au oferit absolut nicio informație despre produse, cu atât mai puțin recomandări sau sa ma ajute la alegerea ramei. In plus, auzind ca vorbesc romana, au considerat că pot povesti intre ele in maghiară, spunând despre mine cat inca eram acolo ca ma strâmb, ca nu imi place nimic si ca mai bine merg ele in spate sa isi faca o cafea, ca oricum nu voi cumpara nimic. O experiență neplăcută, cu două dudui arogante care nu ar trebui sa intre in contact cu clienții. Nu recomand absolut deloc.
Patricia Bondor
Patricia Bondor4 ani în urmă
o experienta oribila cu doua doamne încrezute și arogante care nu s-au sinchisit să îmi ofere nicio informație despre produsele pe care se presupune ca vor să le vândă. Doua “doamne” care au considerat de bun simt să converseze in maghiara despre clienții din magazin, cât aceștia se aflau încă acolo. Foarte sărace la conversații cu clienții in legătura cu podusele, in schimb active la dialogul dintre ele in care ziceau ca nu sunt mulțumită, ca mie nu îmi place nimic, ca nu o să cumpăr oricum de acolo, in condițiile in care, repet, nu au binevoit să îmi spună nici măcar ce lentile au. Deși au prețuri bune, nu recomand deloc aceasta locație!!! O totala dezamagire.
Bogdan Cc
Bogdan Cc4 ani în urmă
Cea mai calduroasa experienta! De fiecare data cand ma gandesc la ochelari de vedere imi vine in gand acest magazin. Aici am avut parte de professionalism an dupa an si de aceea cele cinci stele sunt foarte bine meritate.
Ingrid Boldizsar
Ingrid Boldizsar4 ani în urmă
O experienta de nota 10! Astazi am avut placerea sa descopar acest magazin din intamplare, si mi-am comandat ochelari de soare cu dioptrii. Doamna de la tejghea era foarte amabila, m-a ajutat sa imi aleg o rama foarte frumoasa, moderna si la un pret exceptional de bun! Sincer, am fost si in alte locatii, dar aici m-am simtit "ca acasa". Recomand cu drag, sigur o sa mai revin!
Duțu Sărmășan
Duțu Sărmășan5 ani în urmă
Foarte prompt, rezolvări în mod favorabil
Octavian G
Octavian G7 ani în urmă
Servicii excelente, inclusiv optometrie. Preturi foarte rezonabile si mai ales pentru toate nivelurile de buget. Reduceri pentru elevi,studenti si pensionari, iar din când în când și pentru restul. Culmea e că își țin minte clienții, chiar daca trecem o data la un an sau doi. 5 steluțe Google + toata stima mea.
Sorin Petrisor
Sorin Petrisor2 ani în urmă
Recomand la toata lumea.Au preturi FOARTE mici la lentile,mi-au facut lentile cu toate optiunile posibile + subtiere la 250lei pe cand la alte companii mi-au cerut 1400lei fara subtiere!
Inafara de asta,FIECARE doctor la care am fost in ultimii 5 ani mi-a gresit reteta dar un consult de la Optik-shop care e gratuit e tot timpul exact ce am nevoie.Am aruncat multi bani pe lentile ce nu am putut folosi din cauza la retete gresite facute de "doctori renumiti"
In orice caz,mergeti cu incredere.
Mircea buteanu
Mircea buteanu2 ani în urmă
Un magazin mic, prețuri rezonabile, personal deosebit amabil care încearcă să ajute fără a-ți vinde neapărat un anumit produs.
De remarcat, faptul că, spre deosebire de alte magazine cu același profil, au dat dovadă de culanțâ atunci când a apărut o situiție delicată.
Toată aprecierea.
Locații recomandate