/Cluj/Optica

Exclusive Optic

Str. Eroilor 17, Florești 407280, România

Exclusive Optic
Optica
5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PFQM+7M Florești, România
+40 744 207 020
exclusiveoptic.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Avram Tanchiciu
Avram Tanchiciu2 ani în urmă
Buna ziua. In primul rând doresc să vă mulțumesc pentru amabilitatea pe care mi-ați acordat-o încă de la intrarea în magazin și până ce am încheiat tranzacția, care a fost o reușită.

Datorită dumneavoastră am ochelarii perfecți cu lentile performante care mă ajută zi de zi. Pe această cale doresc sa vă mulțumesc frumos. Recomand cu încredere magazinul dumneavoastră cât și serviciile dumneavoastră pe care le prestați in folosul comunității. Ce bine că sunteți.

Oricând aș reveni cu plăcere.
Florin Totelecan
Florin Totelecan2 ani în urmă
Buna ziua.
Vă mulțumesc pentru serviciile oferite. Ma bucur de noua achiziție. Voi recomanda cu încredere. Voi reveni la dumneavoastră de fiecare data când voi avea nevoie.

Vă doresc succes.
Ani Muresan
Ani Muresan2 ani în urmă
Sunt purtătoare de ochelari de peste 15 ani. Asemenea servicii de calitate și o asemenea amabilitate nu am mai întâlnit până acum. De aceea am și fost determinată ca, în urma consultației efectuate impecabil, să îmi achiziționez de la Exclusive Optic Florești atât ochelarii pentru citit, cât și cei heliomați pentru distanță și inclusiv o pereche splendidă de ochelari de soare expuși în vitrină care mi-au atras din prima atenția. Recomand cu toată încrederea!!! 🌟🌟🌟🌟🌟
Doru Muresan
Doru Muresan2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere 5 stele sunt prea puține! Aș acorda cel puțin 10 stele pentru serviciile, produsele și amabilitatea regăsite la Exclusive Optic Florești!!! MULȚUMESC!!!
Gheorghe Petrisor
Gheorghe Petrisor2 ani în urmă
Buna ziua. Doresc sa va multumesc amabilitatea cu care m-ati primit si felul in care am ales ochelarii si lentilele perfecte. Recomand cu toată caldura si încrederea serviciile dumneavoastra. O optica medicală care își tratează clienții cu suflet si nu numai.
Va multumesc si va doresc succes în continuare.
Tavi Jurcan
Tavi Jurcan2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea. Totul a fost super ok. Domnisoara care m-a ajutat in alegerea ochelarilor si a lentilelor a fost foarte draguta explicandu-mi pas cu pas ce am nevoie, pentru a mi se potrivi. Rama impreuna cu lentilele alese imi vin perfect. Preturile sunt mai bune decat in cluj, aproximativ cu 40% mai mici, ma refer la acelasi tip lentila si rama. Excelente servicii.
Panagiotis Tsarnelas
Panagiotis Tsarnelas3 ani în urmă
Ochelari și lentilele achiziționate sunt de cea mai bună calitate. Am primit si o reducere la toată achiziția. Consultul oftamologic a fost gratuit. Recomand cu toată încrederea. Va multumesc mult Exclusive Optic.
Dan Octavian Popa
Dan Octavian Popa2 ani în urmă
Extrem de mulțumit de ochelarii pe care i-am făcut la Exclusive Optic.
Cu certitudine voi rămâne client fidel!!!
Locații recomandate