/Cluj/Optica

Opticris

Strada Alexandru Vaida Voevod 53B, Cluj-Napoca 400592, România

Opticris
Optica
4
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJCG+PW Cluj-Napoca, România
+40 264 414 291
opticris.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Anda Solea
Anda Solea4 ani în urmă
Cele mai proaste servicii. Sunt clienta opticris de 10 ani si serviciile lor sunt din ce in ce mai proaste. Pe langa ca ramele brandului lor se strica sau decoloreaza la 6 luni si stramba din nas cand trebuie inlocuite, "doamnele" din mall nu stiu sa trateze clientii, nu stiu sa recomande nimic si vorbesc pe un ton agresiv (am fost in mall la ei de minim 5 ori in 2 ani si sunt la fel). Am mers pt o recomandare de lentile de contact si ca sa cumpar lentile aparent trebuie sa imi mai fac inca o consultatie generala si una pt lentile (Desi am mai facut aceste consultatii in ultimele 8 luni) doar pretind bani pt niste servicii ce nu sunt necesare si nici nu le fac le fac profesional dar au niste tarife enorme!
Ioana Ichim Cristea
Ioana Ichim Cristea4 ani în urmă
Sunt clienta lor de peste 10 ani și sunt extrem de mulțumită de felul în care am fost tratata. Mi s-a răspuns la întrebări și sunt foarte mulțumita mai ales de personal, care este foarte amabil, implicat și profesionist. Recomand cu încredere.
Bogdan turc
Bogdan turc4 ani în urmă
Fetele dragute, tot timpul primitoare si zanbitoare. Te ajuta cu placere si iti ofera cele mai bune recomandari. Pana acuma am achizitionat 8 perechi de ochelari de soare si recomand magazinu cu mare drag.
Travel Green
Travel Green4 ani în urmă
Personalul f amabil, bine pregătit, de mare ajutor în alegerea tipului de rama și de lentile
Manuela muresan
Manuela muresan4 ani în urmă
Am avut o experienta placuta. Personalul este amabil si profesionist!!
Laurentiu Stroia
Laurentiu Stroia5 ani în urmă
Consultatia profi, insa calitatea recomandariilor lasa de dorit, am optat pentru un anumit tip de lentiile ( care desi e mai scump isi face treaba ) si lentilele sunt ok acum, dar pentru rame mi-a recomandat o pereche ce dupa 4 luni s-au rupt ambele brate, iar 2 saptamani sa stea in service pentru constatare e super mult, iar daca nu ai 2 perechi de ochelari ... cauti alte alternative de reparare/schimbare.
Sebastian Oros
Sebastian Oros5 ani în urmă
Mai rău decât jenant. D-na care s-a oferit să mă ajute a plecat să vorbească cu un alt client în timp ce eu vorbeam cu ea.
Sebastian Raita
Sebastian Raita2 ani în urmă
In urma cu 3 saptamani am ajuns si eu in magazinul din Iulius, pentru a-mi face o pereche de ochelari de vedere. Aleg doua rame aleg si tipul de lentila (aici ma refer la ce tip de tratament sa aiba lentila) si primesc o oferta in jur de 1300 Ron (cu o reducere de 25 la suta la lentile). Astazi de asa zisul blackfriday revin in acelasi magazin si ghici ce : aleg aceleasi rame care au o reducere de 50 la suta si acelasi tip de lentila care avea si cei 25 la suta reducere si culmea culmilor pretul total tot spre 1300 Ron se indrepta . Deci sa imi povesteasca careva desprea asa zisul blackfriday, seriozitate, corectitudine, si ce mai vreti voi.
Locații recomandate