/Bucuresti/Optica

Videt

Calea Dorobanți 126-130, București 010577, România

Videt
Optica
4.2
196 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F34W+CW București, România
+40 31 229 6844
videt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Maria Gigica
Roxana Maria Gigica2 ani în urmă
Am cumparat 3 rame crulle in 2 luni de zile, toate,cand am mers la optometrist pentru a le regla ca vin extrem de strambe s.au rupt. Doua au fost identice, ambele cu aceeasi problema,se rupe imediat la prima incalzire sarma sau mai bine zis tabla din interiorul bratului care vine dupa ureche iar la a 3-a cu pernute la prima indoire a bratului ce tine pernuta pentru nas s.a rupt. Nu exista metoda de retur sau garantie pentru ca nu a fost manevrata bine...de un expert...
Cristina Cojocaru
Cristina Cojocaru2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta. Am fost la un control pt determinarea dioptriilor si comanda pentru o noua pereche de ochelari de vedere. Mi-au fost stabilite dioptriile eronat si prin urmare lentilele de la ochelari au fost gresite, nu ii putem suporta, imi dadeau o durere de cap insuportabilă. Initial am asteptat o luna sa primesc ochelarii, i-am returnat si nici dupa inca o luna nu am primit ochelarii refacuti. In concluzie, dupa doua luni, dupa aproape 1100 lei platiti eu nu am ochelari de vedere. Este pentru prima data cand mi se prescriu eronat lentiele de vedere si am o astfel de experienta. In mod cert nu mai apelez la Videt. Daca aveti nevoie de ochelari de vedere, evitati aceasta firma, habar nu au sa lucreze, mai ales sa masoare dioptriile corect.
Rares Gabriel Ciofu
Rares Gabriel Ciofu2 ani în urmă
"Lentilele fotocromatice/heliomate - își schimbă nuanța de la transparente aproape complet la peste 85% colorare în Gri sau Maro"

Cea mai mare minciuna de marketing. Lucrez cu culorile de ani de zile in programe de editare foto si video, iar lentilele fotocromatice comandate abia se inchid 30% in plin soare. Le-am lasat in soare 2-3 ore si abia s-au inchis la culoare.

O mare teapa de bani multi.
FAC RETUR DOAR LA LENTILELE DIN PROPRIUL BRAND, NU SI DE LA ALTI PRODUCATORI :)!
Șarlatani.
Isabella
Isabella2 ani în urmă
Am fost foarte multumita de intreaga mea vizita in magazin, de la programarea online pana la iesirea din magazin si ulterior la sosirea coletului acasa. Am fost asistata pas cu pas de personalul foarte priceput pe parcursul intregii vizite. Multumiri dnei Oana Matei care m-a incurajat sa folosesc lentile de contact pentru dioptriile mele foarte mari si diferite stanga/dreapta, si care mi-a oferit raspunsuri pentru toate intrebarile. De asemenea, fata de alte magazine de specialitate, am gasit o oferta impresionanta de rame pentru ochelari. Multumesc Videt!
Lacramioara campeanu
Lacramioara campeanu2 ani în urmă
A fost prima comanda de ochelari de vedere pentru astigmatism si sunt extrem de incantata de produs. Măsurători corecte, proba virtuala este foarte fidela realității concrete, livrarea in termenul specificat la inițierea comenzii. Deși port ochelari de 26 de ani (am 45 de toti), si de cativa ani buni aleg modele fara rama, asta e prima pereche pe care nu o simt fizic pe nas si după urechi. Lentilele s-au potrivit perfect de la prima proba, niciun efort de adaptare. Firma serioasa, servicii de calitate! . Voi deveni clienta fidela!
Ramona Stoiciu
Ramona Stoiciu2 ani în urmă
Experienta pe care am avut-o cu Videt a fost umilitoare. Nu mai calc acolo in vecii vecilor. Promit 40% reducere la lentile, dar doar pentru lentilele marca Videt de care, by the way, nici nu pomenesc cand intreb ce lentile au in oferta. Promit un voucher de 75 de lei la comanda completa de ochelari si lentile, dar imi spun ca nu pot activa voucherul pentru ca nu le permite sistemul sa achit pe acelasi bon si rama si lentilele. Preturi de Dorobanti, strategie de marketing de cea mai proasta calitate. UMILITOR!
A L M X
A L M X2 ani în urmă
Sunt client de ani de zile. In trecut am fost foarte multumit de comenzile plasate.
Dar de vreun an aveti foarte mari intarzieri la comenzi.

La plasarea comenzii apare mare cu verde "termen livrare" doar ca acesta a fost depasit la fiecare comanda pusa in ultimul an cu 4-5 zile lucratoare.

Puneti termene realiste, e mai corect, altfel riscati sa pierdeti clienti fideli, ca mine si sunt convins ca si altii.
Camelia P
Camelia P2 ani în urmă
Sunt client Videt de ani de zile, si intotdeauna am apreciat promptitudinea si calitatea serviciilor oferite de ei. Preturile mi se par rezonabile, iar modalitatile de promovare si de fidelizare a clientelei sunt diverse si intotdeauna bine venite. De-a lungul timpului am beneficiat de: promotii, coduri de reducere, controale gratuite, diverse produse cadou sau livrare gratuita.
Recomand cu incredere.
Locații recomandate