/Timis/Oftalmolog

Analize Medicale - CENTRUL MEDICAL MISCA S.R.L.

Piața Vasile Adamachi 4, Timișoara 300425, România

Analize Medicale - CENTRUL MEDICAL MISCA S.R.L.
Oftalmolog
4.1
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6RJ+5Q Timișoara, România
+40 256 202 485
centrulmedicalmisca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovi Ghiondea
Ovi Ghiondea2 ani în urmă
Am fost pentru medicina muncii. Servicii rapide, organizare excelenta. In comparație cu alte policlinici timpul de așteptare semnificativ mai mic. Felicitări!
Sara Gornic
Sara Gornic2 ani în urmă
Programările aici au fost o experiență plăcută. Deși am ajuns cu 30 de minute mai devreme, am fost întâmpinată călduros de fetele de la recepție care mi-au comunicat clar instrucțiunile în legătură cu ce am de făcut: completat acte, cabinetul la care trebuie sa merg, unde să mă așez, prețuri, ce e gratis și ce nu e. In prealabil am făcut programare, iar la telefon mi s-a spus la fel de clar cum să mă pregătesc pentru eventuala programare.
Am mers la doamna doctor endocrinolog Vit Cerasella cu ajutorul căreia am reușit să punem un diagnostic clar simptomelor mele. Doamna doctor este o profesionista, o persoana foarte bine pregătită și dedicata muncii sale.
Experiența a fost 10/10 pentru toate aspectele: front desk, sala de așteptare spațioasă, medici buni și un parc minunat la ieșire din clădire.
Ciherean Carmen
Ciherean Carmen2 ani în urmă
Nu recomand,asa ceva nu am pătit în viata mea,am fost pentru fisa medicala,controlul oftalmologic se face cu economie de curent!!!d-nul avea o lumină zici ca era lampa bunicii ,abia vedeai în umbra panoul cu litere🤣🤣🤣(sa nu uitam ca peste tot panoul respectiv E LUMINAT din interior,aici..cum spuneam..economie de curent,si mai a zis ca nu sunt aptă🤣🤣🤣,e bine ca măcăr mi,au dat banii înapoi la cererea mea,păcat de timpul pierdut👎
Vali Marian
Vali Marian2 ani în urmă
Fisa medicala se face din birou în birou iar consultul oftalmologic se face cu asistenta medicala care la final îți comunica deficientele !!! La recepție nu ți se comunica preturile reale pentru fisa medicala și ptr avizul psihologic ...o mare teapa !!! Dl Director luați măsuri de urgenta !!!
Andreea D. Nedelcu
Andreea D. Nedelcu2 ani în urmă
nu recomand sub nicio forma. dezorganizare crasa. Se fac programari fictive cand medicii nu sunt acolo. Te duci la receptie la duduitele alea, spui la cine ai programare, ora programarii, te pun sa astepti in sala si dupa 45 de minute cand te duci sa intrebi daca mai dureaza mult iti spun cu lejeritate "dar medicul nu e azi" 😒 In plus nu se respecta regulile de prevenire a covid 19 nici macar de medici. Umbla o duduie medic fara nicio jena fara masca pe hol, oamenii sunt lasati sa umble cu mastile sub nas sau barbie.
Luca Magnani
Luca Magnani2 ani în urmă
Personalul front-office foarte slab pregatit si nerespectuos......ca la "banda rulanta"....
La telefon pt programare, nu iti spun ce actele trebuie, ajungi acolo si trebuie sa te intorci cu alta programare.....experienta personala !
Marius Gabriel Laskovici
Marius Gabriel Laskovici2 ani în urmă
În 10 minute Domnișoarele de acolo m-au rezolvat...Simplu , Rapid , Ieftin...plus ca Domnișoarele erau super drăguțe și la propriu și la figurat :)
Zoltán Cseke (Zoli)
Zoltán Cseke (Zoli)2 ani în urmă
Este un Centru medical de excepție,cu doctori și personal medical deosebit!👌👋
Locații recomandate