/Timis/Oftalmolog

Dr.Muresan Cabinet Oftalmologic Timisoara. Consultatii Oftalmologice Timisoara. Oftalmologie Cataracta Timisoara. Chirurgie Cataracta, Glaucom Timisoara.

Strada Iancu Văcărescu 8, Timișoara 300425, România

Dr.Muresan Cabinet Oftalmologic Timisoara. Consultatii Oftalmologice Timisoara. Oftalmologie Cataracta Timisoara. Chirurgie Cataracta, Glaucom Timisoara.
Oftalmolog
3.3
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6R6+X7 Timișoara, România
+40 256 217 518
dr-muresan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 9–16
Mirecuri: 13–20
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Budai
Dan Budai2 ani în urmă
Foarte multumit. M-au primit de urgenta cu o conjunctivita. Inainet de a suna la ei, am sunat la alte 10 cabinete insa fara success. Eu au fost singurii care m-au primit in regim de urgenta.

Comunicarea a decurs foarte bine, echipa de la receptie si dl. Dr. au comunicat foarte amabil si cu multa rabdare. L-a consultat si pe fiul meu de 5 ani. A comunicat clar cu copilul, i-a explicat ce va face si a dat dovada de rabdare.
Damian gabriela
Damian gabriela2 ani în urmă
Nu am cuvinte… servicii extraordinar de scumpe iar personalul si “domnul” doctor, vizibil deranjați de orice întrebare. Consultul este o mascarada scumpă. Nu recomand!
Cristian Ovidius Jurca
Cristian Ovidius Jurca2 ani în urmă
Foarte mulțumit de toată echipa, de la domnul doctor Mureșan și până la personalul de la recepție ... Amabili, punctuali și umani ... Merg la acest cabinet lunar de vreo jumătate de an, pt consult periodic, totul la superlativ, recomand
Achiziții Centro
Achiziții Centro2 ani în urmă
Nota 10 domnului doctor, timp asteptare, profesionalism totul asa cum trebuie sa fie. Ramale de foarte buna calitate la un pret foarte bun, lentilele scumpe dar de calitate. Tehnic ochelarii sunt perfecti. Multumim!
Tavi verlan
Tavi verlan2 ani în urmă
Abordarea pacienților cu profesionalism și interes. Rapiditatea cu care se desfățoară consultațiile nu este cauzată de dorința de câștig, ci de a servi pacienții cât mai prompt. Adresarea este întotdeauna civilizată, se trimit mesaje pentru a aduce aminte de programări și de condițiile necesare pentru operație. Domnul doctor m-a operat deja de trei ori, cu explicațiile de rigoare, cu toate informațiile necesare. Două au fost operații deja de rutină, cataractă, în urma cărora văd și citesc fără ochelari. Iar cealaltă este, pe mușchiul de sub ochi nu este practicată în România decât în ultimul timp și nu mulți doctori oftamologi se încumetă. Am tot respectul pentru felul în care am fost tratat.
Lavinia Vidoni
Lavinia Vidoni2 ani în urmă
Un medic arogant, deloc empatic , care ne-a tratat cu superioritate. In 5 min s-a terminat "consultul", ib sensul in care era vorba de un bebe de 11 luni. Singura preocupare se pare ca sunt banii, sa curga banii pe banda rulanta. Acesta nu e medic, in viata mea nu am fost mai dezamagita de un medic.
I-am lasat recenzie pe facebook, mi-a raspuns, si dupa ce i-am argumentat in comentarii revolta mea, a sters feedback-ul.
Deci...concluzia? Nici sa fie ultimul medic oftalmolog de pe planeta, nu as mai apela la " serviciile" lui
Bogdan Briceag
Bogdan Briceag2 ani în urmă
Eu sunt foarte mulțumit de colaborarea pe care o am cu Dl. Doctor și cu colegele dansului de la recepție. Merg deja de 5 ani la consultație aici și tot timpul s-au comportat foarte bine cu mine. Mi se explica tot ce vreau, au răbdare. Vad ca unele persoane se plâng de anumite lucruri în alte recenzii. Pai probabil contează și atitudinea cu care te duci.
Cristescu eleonora
Cristescu eleonora2 ani în urmă
Nu recomanda. Scump. Pe banda rulanta, nu se explica reteta. Se cere cost suplimentar pt. intrebari si reprogramare la un alt consult.
Locații recomandate