/Timis/Oftalmolog

Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu

Bulevardul 3 August 1919 nr. 2, Timișoara 300092, România

Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu
Oftalmolog
3.7
69 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
Q64V+HV Timișoara, România
+40 256 496 336
profmunteanu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin Razvan161 zile în urmă
Totul Minunat
Maria D1 an în urmă
După o consultație pe bază de bilet de trimitere la cabinetul din Dacia, dna.dr. Giuri Stela m-a chemat la clinică pentru un tratament laser. Fără să mă informeze despre proceduri și prețurile acestora mi-a făcut un CT ocular și un tratament cu laser și mi-a comunicat LA SFÂRȘIT că mă costă 1200lei. Aveam 800 de lei la mine - să fie - nu m-am gândit nici o clipă la o asemenea sumă. Cei 800 de lei mi i-a luat fără nici un document fiscal iar pentru restul de 400 de lei - de care a zis „lăsați că mi-i aduceți dvs!!!”- care au fost plătiți de o rudă cu cardul am primit bon de „Consultație oftalmologică”. Nu contează ce îți face!
Am transmis o sesizare pe mailul de contact al clinicii, dar fără nici un rezultat!
Dar din comentariile de aici constat că este politica clinicii!
Păcat pentru numele „dr. Munteanu”!!!
Alex Goja
Alex Goja2 ani în urmă
Nu poarta masca la lucru, te tine o ora la dupa progamare se gandesc doar la bani
Nicoleta nic
Nicoleta nic2 ani în urmă
Am ajuns la Centrul oftalmologic Munteanu dupa recomandarea altor medici care nu efectueaza interventii chirurgicale oftalmologice. Primul control ne-a ajuns la 1000 de lei, fara sa fim macar pusi in tema inainte ce alte consulturi se vor face si fara sa fim intrebati daca dispunem la noi de suma necesara. Ulterior am fost chemati pentru diverse interventii. Consultul obisnuit se desfasoara foarte rapid, pacientii circula pe banda rulanta, nimeni nu are rabdarea sa iti explice in amanunt si pe intelesul tau ce scop si rol are interventia respectiva.
Procedurile practicate sunt de obicei invazive, cu costuri extrem de mari.
Indiferent de situatie, aici totul se rezuma la bani, iar odata ce un pacient este prins la nevoie, este pompat ulterior de bani. Personalul este in general amabil, dar in cazul unora dintre angajati se simte o amabilitate fortata, probabil sunt nevoiti sa respecte codul de conduita al firmei. Cu toate acestea, la receptie este o doamna foarte inalta careia i-ar prinde bine cateva cursuri de politete, mai cu seama ca salariul ii este asigurat prin tarifele platite de clienti.
Programarile se fac la anumite date / ore fara a se tine cont de posibilitatea pacientului de a se prezenta in data / la ora respectiva (unele persoane sunt in mod strict conditionate de serviciu). Cand este necesara o noua programare, pentru o alta procedura sau interventie, nu se specifica decat cel mult data, pacientul este resunat de mai multe ori in decursul a cateva saptamani, o data pentru a confirma daca vine, iar cu cateva zile inainte de data respectiva, pentru a i se comunica ora la care trebuie sa se prezinte. Nu este posibil astfel sa se faca o previziune a timpului.
Nu recomand! Preturi mari, atitudine aroganta.
Gabriela Sut
Gabriela Sut2 ani în urmă
Am mers cu o urgenta la doamna doctor Pac Cristina tot ce pot sa spun este intr-un cuvant: profesionalism. Desi am venit foarte speriata doamna doctor si asistentele s-au ocupat imediat de mine, au vorbit foarte frumos si m-au tratat cum se cuvine. Eram dezamagita de cadrele medicale de la noi din țara pana cand am dat de doamana doctor Pac Cristina. Recomand din tot sufletul!
Oana Roska
Oana Roska3 ani în urmă
Dupa o programare de peste doua săptămâni de așteptare am ajuns sa efectuam o evaluarea oftalmologica completa care consta in examinarea externa a globului ocular, testarea acuitatii vizuale, functiei pupilare, motilitatii extraoculare, campului vizual, presiunii intraoculare si examinarea structurilor oculare prin pupila dilatata (fundul de ochi). Așteptăm încă șase luni sa refacem evaluarea.
Bo Ris
Bo Ris2 ani în urmă
Locatie moderna si foarte dotata din punct de vedere al aparaturii. Din punct de vedere al personalului, aici nu ma refer la medicii care banuiesc ca lucreaza cu ora, dezastru. La receptie esti intampinat de o doamna, nu chiar la prima tinerete , cu o greata greu de descris. Acreala cu care te priveste si iti vorbeste e ceva ce doar in magazinele comuniste mai gaseai. Asistentele alearga de habauce dintr-o incapere in alta de ai impresia ca sunt pe linia de productie si trebuie sa termine in timp cat mai scurt un numar cat mai mare de pacienti. La sfarsit, esti premiat cu tariful pe consultatie, e acel moment in care te gandesti daca esti la camera ascunsa sau iti propun in contul sumei percepute sa preiei o parte din actiunile cabinetului, practic o bataie de joc la adresa pacientilor, tarife exorbitante in comparatie cu alte cabinete similare.
Iulian Mirescu
Iulian Mirescu2 ani în urmă
Te bagă în toată frica 5 minute de consul și face experiență pe pacienți și te costă 800 consultatia și 400 tratament care ți-l dă fără rost Mai merge Satana acolo Nu recomand fugiți
Ico
Ico2 ani în urmă
Pentru cei care aveti glaucom nu recomand. Am fost acum cativa ani, mi-a prescris ganfort si m-a programat din nou sa vin dupa 6 luni. Tratamentul nu a fost eficient pentru mine si in 6 luni am pierdut o parte din nervul optic. Intre timp aflasem ca nici nu ma putea programa mai repede la cate programari erau. Banii pe primul loc.
Silvia Trestian
Silvia Trestian2 ani în urmă
In urma cu o săptămână am făcut o programare la clinică pentru senzație de corp străin în ochiul drept. Ajunsa acolo am realizat că programările nu se fac la o anumită oră și trebuie să stai in sala de așteptare împreună cu ceilalți pacienți până când îți vine randul. Acest lucru nu m-ar fi deranjat înainte, dar în contextul epidemiologic actual, să stai peste o ora într-o camera cu încă 20 pacienți/aparținători pare puțin iresponsabil (indiferent cate soluții pentru igienizat mâinile exista). Mai mult, pentru că nu știi când îți vine rândul, nu poți aștepta afara.
Am fost consultată de medic și cu toate că aveam o patologie acută, mi s-au efectuat toate examinările posibile (inclusiv CT ocular) ca si cum as fi venit pentru o evaluare de rutină. După o anamneza deficitară, s-a stabilit diagnosticul de conjunctivita sicca (nu m-a întrebat nimic de expunerea la lampa UV, deși am specificat că sunt medic). Mi s-a prescris un tratament scump de care nu aveam nevoie și am fost îndrumată către farmacia din incinta clinicii, cu mențiunea că unul din medicamente îl voi găsi doar la ei (bineînțeles cu adaos comercial pe măsură). Ulterior am aflat că aveam arsura corneana de la lampa UV...
Nu recomand!
Locații recomandate