/Timis/Oftalmolog

Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timisoara

Strada Gheorghe Dima nr.5, Timișoara 300254, România

Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timisoara
Oftalmolog
3.4
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65G+QP Timișoara, România
+40 256 433 530
spitalul-municipal-timisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Vio Paneu
Vio Paneu2 ani în urmă
E inadmisibil, să nu poți lua legătura cu spitalul sau doctori care se ocupă de cei dragi. La telefon nu răspunde nimeni, in spital nu ai voie să intri. Bătăi de joc Am apelat acel număr de peste 50 de ori fără nici un răspuns.
Nicoleta Ciuiu-Balu
Nicoleta Ciuiu-Balu2 ani în urmă
Ar trebui luate măsuri drastice cu acest spital. Neplăcerea de a merge 2 zile la rând la acest spital cu problema gravă și trimițându-te la alte spitale că nu au chef de muncă .... 😡😡😡 denotă nesimțire pentru a nu folosi cuvinte urâte.
Dați afară și dacă vor dori să lucreze trimiși să dea cu sapa. Și mai lăsați șpaga, oamenii de rând nu au salariile voastre.
Ivan Kolovoz
Ivan Kolovoz2 ani în urmă
Mergeți cu sirenele pornite la salvări amboulea numai sa faceti galagie. Lăsăți lumea să se relaxeze în Parcul Botanic, să stea în liniște la o terasă în Unirii fără să audă non-stop piuit infect de ambulanțe.
Doina Lupșe
Doina Lupșe2 ani în urmă
Ani de zile am umblat la secția Hemato cu soțul meu.,după ce am fost și in alte 3spitale.Bunatate și omenie ca aici nu am găsit nici unde in Tms.Desi,deși dotarea mai are de așteptat medicii,asistentele sunt pline de dorința de a fi de ajutor celor bolnavi și necăjiți.Am văzut de multe ori doctori și asistente ștergându-și-și sudoarea fără sa se vaite.Cinste lor! Asa ar trebui sa fie peste tot in spitale
Radu E
Radu E2 ani în urmă
Personalul este foarte bine pregătit profesional și deși lucrează sub un stres maxim, fac tot posibilul să rezolve fiecare caz. Doamna doctor Adriana Blagniceanu felicitări pentru modul în care coordonează activitatea Upu Municipal. Fără discuție 5 stele
Lucian Cebuc
Lucian Cebuc2 ani în urmă
O singura stea nicidecum pentru profesionalism, care exista la majoritatea personalului de la "Clinicile Noi", ci pentru durerea in .... si nepasarea fata de comunicarea cu rudele pacientilor de covid (in special), care nu pot accesa nici macar telefonic vreun membru al spitalului. Nici macar vreun portar nu e in stare sa raspunda la SINGURUL TELEFON public al spitalului. Daca ai ghinionul sa te duca Salvarea cu covid in stare grava la Clinici, nu mai stie nimeni nimic de tine poate cu zilele. Cu zecile de ore sigur! ESTE ABSOLUT INUMAN CE FACETI. Liati masuri, ca nu trebuie sa dea Guvernul vreo lege pentru asta, e vorba de omenie!!!!!
Virginia Sanndu
Virginia Sanndu2 ani în urmă
Vineri 25.02.22,super echipă, va mulțumesc !
Vă doresc multă sănătate !!!
Lucian Spiros Chihaia
Lucian Spiros Chihaia2 ani în urmă
Da multumesc frumos dr cosma
Nu stiu daca mai lucrez acolo la plamani dar multumesc este foarte Putin
Doamne ajuta si numai sanatate tuturor
Locații recomandate