/Timis/Oftalmolog

Dr.Adrian Moldoveanu

Strada Ulpia Traiana 27, Timișoara 300211, România

Dr.Adrian Moldoveanu
Oftalmolog
5
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6MG+P8 Timișoara, România
+40 726 144 036
novalife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Mantale
Mariana Mantale2 ani în urmă
Recomand cu încredere și mult respect pe dl dr Moldoveanu Adrian.
Un Om minunat.
Je Mois
Je Mois2 ani în urmă
Un medic exceptional, un medic de exceptie, un medic exact, precis si foarte sexy care frange inimile pacientelor la prima vedere. Un medic ravnit de toata lumea atat Profesional cat si ca aspect fizic. Multumim Dr.Adrian Moldoveanu pentru ajutorul dvs si promptitudine si tratament.
Dinel Baraca
Dinel Baraca2 ani în urmă
Un om cu un caracter mare și un medic foarte bun. Un doctor care se ocupa de pacienti de la A la Z. Recomand !
Nicu N
Nicu N2 ani în urmă
Un medic cu aplecare spre pacienți tratandu-i cu profesionalism și nu cu lipsa de respect fata de omul bolnav, cum mulți alți medici o fac.
Respect și multe mulțumiri domnului dr. Adrian Moldoveanu.
Sanda Claici
Sanda Claici2 ani în urmă
Un medic de exceptie. Om adevarat, dedicat muncii sale, ii pasa de pacient asa cum putini sunt cei carora le pasa. Mi-a operat 2 noduli sinoviali unul mai mic pe artera si unul mai mare pe nerv. In afara de faptul ca operatia arata supeeerb nu am avut si nu am nici un fel de probleme. Multumesc dun suflet domnul doctor. TOATA STIMA.
Ami Ami
Ami Ami2 ani în urmă
Multe multumiri domnului dr. Adrian Moldoveanu.
Am fost pacientul dansului in urma unui accident rutier. Datorita nivelului ridicat de profesionalism si atentie pe care le-am primit din partea dansului, astazi sunt 100% recuperat.
Un lucru care mi-a atras atentia, desi nu am reactionat la momentul respectiv datorita apatiei generate de traumatism, a fost cum in mod regulat, chiar si noptiile, dl.doctor Adrian Moldoveanu deschidea usa salonului si se apropia de mine intr-un mod parintesc sa vada cum ma simt.
Intr-o tara in care ducem lipsa acuta de profesionisti, mai exista si medici precum dl. Adrian Moldoveanu care aduce incredere si siguranta in sufletele pacientiilor, in special in acele momente delicate si sensibile in care ne putem afla oricare dintr-e noi.
Va multumesc din suflet domnule doctor.
Sa va dea Dumnezeu sanatate.
Mircea_dura@yahoo.de m1o2n3d4e5o6@
[email protected] m1o2n3d4e5o6@2 ani în urmă
Multumesc domnului doctor Adrian Molfoveanu pentru ca exista ,am fost salvat atat eu cat si familia mea de N ori ! Multa sanatate domnule doctor si va multumesc inca o data penttu tot ce faceti si inmele tuturor care vi-au trecut prin mana !
Gica Sofronie
Gica Sofronie2 ani în urmă
Intervenție; Chist sinovial

Recomand cu toată încrederea! Domnul Moldoveanu este un profesionist din toate punctele de vedere, operația făcută de domnul doctor a decurs ca o conversație plăcută de câteva minute, nu am simțit niciun fel de durere sau disconfort, mai mult de atât domnul doctor mi-a oferit sprijin și indrumare atât înainte de operație cat si după efectuarea acesteia.
Pe scurt, un doctor care iubește ceea ce face, un om implicat, amuzant și cu o atenție deosebita asupra pacienților sai.
Locații recomandate