/Timis/Oftalmolog

Neoped - Centru de Pediatrie

Strada Hebe 13, Timișoara 300425, România

Neoped - Centru de Pediatrie
Oftalmolog
4.2
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6M8+V4 Timișoara, România
+40 746 092 102
clinicaneoped.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Beni Anghel
Beni Anghel2 ani în urmă
Din pacate servicile doamnei doctor "plictisite" Stoicanescu Oana nu sunt demne de un cadru medical. Am primit cateva diagnostice absurde la varsta de doar 3 saptamani ale copilului. Bine ca mai exista si alt medic neurolog in judetul nostru pentru copii care poate da un diagnostic corect si real copilului si nu sperie parintii cu lucruri absurde.
Erika Nistor
Erika Nistor2 ani în urmă
Experienta extrem de neplacuta. Medicul a venit tarziu, dupa ora stabilita prin programare. Nu am primit scuze pentru situatie. Abordarea neurologului a fost extrem de lipsita de tact, am ajuns sa ma certe practic, fara sa fi solicitat sau sa fi citit dosarul destul de voluminos al pacientului.
Mi s-au adresat intrebari jenante, care au pus si copilul intr-o situatie stanjenitoare.
Dna doctor a venit cu temele nefacute, a trebuit sa asteptam cu copilul minute in sir pana a stabilit cu biroul din Calea Lipovei sa i se trimita rezultatele unui EEG care trebuia trimis si studiat inaintea consultatiei, conversatie lungita de povesti personale, fara legatura cu actul medical. Dupa care am mai asteptat minute in sir, fara explicatii, pana s-a uitat peste rezultate (>200 pagini). Pe tot parcursul consultatiei, telefonul dnei doctor a sunat insistent.
Per ansamblu, nu recomand.
Antonia Mleziva
Antonia Mleziva3 ani în urmă
De anul trecut din decembrie mergem cu drag la Clinica Neoped,la doamna doctor pediatru Oltean Ramona. Suntem multumiti de servicii si atitudine. Bebele a fost de fiecare data incantat si nu am plecat de acolo cu plansete. Se lucreaza cu profesionalism si dedicare iar personalul (inclusiv la receptie) te intampina zambind si cu caldura.
Recomand!
DanielEstera Fechete
DanielEstera Fechete3 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea acest centru și mai ales pe dna doctor pediatru Oltean Ramona un om deosebit și de nota 10 plus...am ajuns acolo cu băiețelul meu destul de grav și datorita d-nei doctor am scăpat de internare și suntem foarte foarte bine într-un timp foarte scurt...multumesc din suflet și sincer nu am mai întâlnit asa doctor implicat și devotat ....
Adriana Alexandra
Adriana Alexandra2 ani în urmă
Centru de permanenta pe bani? Si pentru copii? Noi pentru ce platim atatea taxe la Stat daca copiii nostri nu beneficiaza de nimic? 170 de lei la un bebelus pentru ca i-ati facut un test covid? Sa va fie rusine!
Avram Denisa
Avram Denisa2 ani în urmă
Recomand cu încredere pe doamna doctor Oltean Ramona, un medic extraordinar și un om minunat și dedicat in totalitate copiilor, nu am întâlnit niciodată un medic atât de dedicat. La clinica, personalul este foarte, foarte amabil și foarte profi. Am avut experiențe foarte plăcute la aceasta clinica, m-au ajutat cu fetița mea in regim de urgentă, când ii era foarte rău si au pus-o pe picioare! Mi-au făcut si reducere, inclusiv sâmbăta! Recomand!
Cristina blaga
Cristina blaga2 ani în urmă
Experienta neplacuta cu d-na Iacob Daniela care, in calitate de medic de familie, a perceput un tarif de 130 lei pentru ca a masurat si cantarit un copilas la cabinetul in care functioneaza in aceasta calitate. In plus a recomandat efectuarea unui eco la inima la clinica Neoped ce ii apartine, in mod inutil, doar pentru a mai castiga 200 lei. Medicul care a efectuat eco a intrebat de ce a fost recomandat...Nu a existat un motiv real, un semn de boala. Dar bănuț peste bănuț, si uite asa se rotunjesc veniturile. Pe langa cotizatiile pe care le primeste de la stat ca medic de familie, mai cere bani in plus la consultatie desi aceasta ar trebui sa fie gratuita si te mai trimite sa cotizezi si la propria clinica indiferent daca este sau nu cazul. Rusinos. Din pacate d-na doctor nu are un site separat pentru a primi recenzii si din acest motiv am lasat aici comentariul.
ANDREEA On
ANDREEA On2 ani în urmă
Recomand cu drag! Deși nu locuim în Timișoara am ales să venim cu băiețelul la Neoped după câteva refuzuri de la cei doi medici pediatri pe care îi avea la Reșita probabil din cauza virusului Covid 19. Ne tot spuneau să-i dăm antitermice că va trece. Nu a fost asa.Tudor avea febra 40' și nu reuseam să i-o scădem deloc. Am fost primiți imediat cu căldură încă de la recepție, la Neoped. Recomand doamna Dr Ramona Oltean care ne-a trimis la analize în aceeași zi iar până seara aveam deja rezultatul: infecție bacteriană. Aveam nevoie de antibiotic pe care l-am si primit in aceeasi zi de la doamna doctor cu care vom colabora cu siguranta in continuare! Numai cuvinte de laudă. Promptitudine si profesionalism! Recomand!
Locații recomandate