/Timis/Oftalmolog

Centrul Medical Gin-Oftal - Dr. Budău

Strada Cozia, Timișoara, România

Centrul Medical Gin-Oftal - Dr. Budău
Oftalmolog
3.6
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6RQ+F3 Timișoara, România
+40 256 201 113
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 13–20
Mirecuri: 13–20
Joi: 13–20
Vineri: 13–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Isaincu
Ioana Isaincu2 ani în urmă
Din pacate calitatea persnalului lasa de dorit , am ajuns cu 15 min inainte , nu am fost lasata sa intru in sala de asteptare ,Am stat afara si afara este peste 30 grade . Din pacate foarte dezamagita de atitdinea cu care esti primit
Patricia Maria
Patricia Maria2 ani în urmă
Atat domnul doctor, dar și restul personalului de nota 10. Cat despre " nu se respecta programarea", se intarzie uneori deoarece domnul doctor explica în detaliu.
V. Raluca
V. Raluca2 ani în urmă
Domnul doctor este intr-adevăr un specialist, morfologia de trimestrul II a durat aproape 50 de minute, s-a uitat atent la tot, nu s-a grăbit, a vorbit foarte frumos.
Însă mi-a lăsat un gust amar toată experiența, femeia de la receptie a fost foarte aroganta de când am ajuns, venind și din alt oraș am avut programare la 13:30 și am intrat după 2 ore, m-a lăsat sa aștept afara in picioare fiind și gravida, iar in interior erau doua doamne care stăteau jos si au intrat înainte deși aveam programare.
Soțul a întrebat dacă poate sa între și el la consultație , fiind și primul copil, iar doamna a refuzat categoric și i-a zis obraznic “o sa va vedeți copilul când se naște și vi-l aduce acasă”.
Doamna de la receptie nu știe sa se exprime, nu e in stare sa ducă o propoziție pana la capat și vorbește foarte urat cu pacienții.
Dezamăgitor, nu ne așteptam sa fim tratati in felul acesta si sa ni se vorbească atât de urat la o clinica privată unde am plătit și o suma mare pe consultație.
Nu recomand!!!
Laura Popescu
Laura Popescu4 ani în urmă
Înainte de a merge la dl doctor, am citit comentariile și sincer m-am dus acolo așteptându-mă la balauri, începând cu asistentele si terminând cu dl doctor. Ceea ce vreau să spun este, că în cazul meu, totul a fost chiar foarte mulțumitor. Nu mi s- a părut că anamneza aceea de dinainte mi- ar fi încălcat intimitatea. Am fost întrebată dacă e primul copil și data primei zi a ultimei menstruații. De ce m-aș fi simțit lezată de așa ceva? Dl doctor s- a purtat ca un profesionist, a analizat totul cu mare atenție, răspunzând întrebărilor soțului care e mai curios din fire. În concluzie, personal am găsit o atmosferă plăcută în care eu am fost tratată mai mult decât bine.
Am ținut neapărat să- mi exprim și eu punctul de vedere, având în vedere multitudinea de comentarii negative. Deci se pare că nu tot timpul oamenii sunt tratați groaznic acolo.
Niculina Jurchescu
Niculina Jurchescu5 ani în urmă
Foarte dezamagita si dezgustata!
Eu si soțul meu ne-am propus sa nu aflam sexul bebelușului, însă doctorul "s-a scăpat", cu toate ca i-am spus de doua ori... o lipsa totala de respect pentru noi ca oameni si ca pacienți!
Iar doamna asistenta care face programările foarte acra, m-a trimis înapoi acasă pt niște date pe care nu le-am știut, nu mi s-a spus ca trebuie sa am la mine când vin in clinica.
Am intrat înăuntru după o ora si jumătate de așteptat, nu m-a întrebat nimeni dacă ma simt bine, deși eram foarte obosita si amețită.. poți sa mori intr-o clinica privată din România ca nimănui nu-i pasa.
Iar Cireașa de pe tort a fost când i-am cerut o poza domnului doctor, ca nu am înțeles nimic din ce a vorbit, totul a fost in șoaptă si mi s-a răspuns ca hârtia e scumpa si la clinica dansului nu se face fotografie, ci medicina.
Nu recomand nimănui sa meargă acolo, ești tratat intr-un mod josnic si pe banii tai!
Alina Darau
Alina Darau5 ani în urmă
Dezamăgită! Am mers împreuna cu soțul si fetița de 9 luni si jumătate, dna de la receptie ne a spus ( dupa câteva min de așteptare) ca nu avem voie cu cărucior si copil asa mic, ca “ nu permite dl doctor”( nu e afișat nimic de genul si nu cred ca e etic sa faci asa ceva), precizez ca holul de la intrare e de fapt o sala de așteptare pe unde circula destul de mulți copii, chiar foarte mici, care merg la un dr pediatru la etajul clădirii. Am întrebat o pe dna acra de la receptie: de ce nu mi ați spus cand am facut programarea? Copiii care trec pe aici, daca strănută sau tușesc, nu transmit boli? Toate pacientele care vin sunt sanatoase tun? Daca mi s ar fi spus cand am facut programarea mergeam singura, dar voiam ca soțul si copilul sa fie cu mine, de aia am mers toți, am decis sa nu mai intru la consultație, indiferent de decizia dl dr. A intrat soțul dupa buletin, asistenta care era aproape la fel de “ drăguța” ca dna de la receptie, nu a vrut sa mi dea buletinul cand i l am cerut. Bine-nțeles ca a avut loc un schimb de replici, dl dr fiind foarte arogant spunându i soțului ca e ultima data cand ne vedem si ca acum ne face o favoare. Nu am intrat, am plecat cu un gust amar. Nu am fi intrat cu copilul daca era agitat, nu am fi mers cu copilul daca era bolnav, avem bun simt si suntem educați. Apreciem munca medicilor, știm ca au nevoie de liniște ca sa si facă treaba bine, dar totuși, a fi medic bun nu înseamnă a fi om!
Loredana Paun
Loredana Paun2 ani în urmă
Nu recomand! Asistentele te iau peste picior inca de cum ajungi. Daca pe adresa de pe buletin scrie vreun oras pe care ele il desconsidera, te desconsidera si pe tine cu “mici glumite”. Limbaj agresiv cand iti fac “anamneza”, care de fapt e o discutie pe care toti din sala de asteptare o aud. Senzorii de la baie ptr lumina nu functioneaza, am primit in schimb o lampa. :-)
La final, nu primesti nici macar o poza de la morfologia fetala, desi platesti o groaza de bani.
Dezamagitor, mai ales daca e primul copil si vreti sa aveti o amintire placuta (la mine a fost al doilea-am avut noroc la primul) va recomand sa mergeti in oriunde alta parte!
Ella fairytale
Ella fairytale2 ani în urmă
Nimic de spus privitor la calitatea domnului doctor, este un profesionist.Ar trebui să mai schimbe personalul. Dna de la receptie si dna asistenta au un comportament care lasa de dorit.Eram programată la o anumita ora, dna asistenta a băgat pe altcineva înaintea mea.Cand i-am cerut socoteala a zis ca nici nu eram in sala, desi eram acolo....ce-i drept uneori ma pot face invizibilă. Drept urmare am intrat la ora 17:30, desi aveam programare la 15:40. Foarte recalcitrante cele 2 doamne.Doamnelor, putina bunăvoință nu ar strica!
Locații recomandate