/Iasi/Oftalmolog

Grande Optique

Strada Nicolina nr. 13, Iași 700220, România

Grande Optique
Oftalmolog
5
403 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HXP+72 Iași, România
+40 736 618 420
grandeoptique.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Verestiuc mihai
Verestiuc mihai2 ani în urmă
Personal foarte amabil. Promotii interesante, produse de foarte buna calitate si per total o experienta foarte placuta. Am recomandat Grande Optique si familie mele si recomand tuturor.
Ioana sandu
Ioana sandu2 ani în urmă
Super aparatura pentru consultatii! Doar la Grande Optique se gasesc asa aparate performante pentru consultatiile oftalmologice in vederea dioptriilor. Grija pentru pacient/client se observa si datorita preturilor foarte bune, chiar mai mici cu 20% fata de alte optici medicale. Felicitari Grande Optique!
Gabriela Ciocoiu
Gabriela Ciocoiu2 ani în urmă
Am avut mereu o experienta plăcută vizitând Grand Optique! Pot spune ca sunt un client fidel (~ 3 ani) 😁 Domnul doctor este o persoana calma și răbdătoare, atât în timpul consultului cât și atunci când răspunde întrebărilor adresate, iar staff-ul acestuia este de asemenea foarte amabil și profesionist. Noua locație este superba, cabinetul dispunând de o gama mare de rame și accesorii pentru ochelarii. Locația este ușor de găsit. Recomand cu încredere!
Daniel Chirila
Daniel Chirila2 ani în urmă
Astăzi am ridicat comanda de ochelari de la Grande Optique ! Sunt foarte multumit de calitatea ochelarilor si de preturile oferite!
Recomand cu drag! Chiar aveti foarte multe rame de ochelari si multa răbdare cu fiecare client!
Bianca Spoială
Bianca Spoială2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta la Grande Optique si cu siguranta ma voi intoarce pentru urmatorul consult! Domnul doctor e o persoana tare calda si rabdatoare si pot spune ca mi-a facut placere sa interactionez cu tot personalul. Preturile sunt foarte bune! Recomand cu incredere Grande Optique!
Maria Oprea
Maria Oprea2 ani în urmă
Recomand cu toată inima! O echipă de profesioniști care m-au ajutat să îmi găsesc perechea potrivită de ochelari. Mi-au ascultat toate doleanțele și tot timpul au reușit să mi le îndeplinească. Recomand!!
Ana-Maria Gaspar
Ana-Maria Gaspar2 ani în urmă
Am venit a doua oară aici și sunt foarte mulțumită de felul în care s-a comportat personalul de aici: extrem de amabil și de ajutor. Este o optica medicala cu tot felul de rame, de toate genurile și pentru toate buzunarele. Recomand tuturor!
Diana Palade
Diana Palade2 ani în urmă
Super fine! Am avut o experiență plăcută si frumoasă...personalul foarte prietenos și atent. Ochelarii au venit si ei destul de repede...
Mulțumesc Grand Optique pentru deservirea calitativă:))
Locații recomandate