/Iasi/Oftalmolog

Optimit, Optica Medicala Podu Ros, Rame ochelari, Optica Iasi, Ochelari de vedere, Ochelari de soare

Strada Nicolina Nr 6, Iași 700220, România

Optimit, Optica Medicala Podu Ros, Rame ochelari, Optica Iasi, Ochelari de vedere, Ochelari de soare
Oftalmolog
4.9
243 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HXM+8R Iași, România
+40 232 239 175
optimit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ilinca Daria
Ilinca Daria2 ani în urmă
Servicii excelente oferite de un personal de nota 10 şi o gamă variată de rame la prețuri accesibile. Una dintre, dacă nu chiar cea mai bună, optică din Iași. Recomand cu drag!
Crina Popescu
Crina Popescu2 ani în urmă
Sunt clientă Optimit de curând.
Sunt satisfăcută de serviciile oferite. Eu am mers doar să îmi fac ochelarii (lentilele și montajul lor) căci cu rama am venit eu, că îmi găsisem una care să îmi placă. Când am dat comandă de ochelari optometristul de la Optimit mi-a mai verificat o dată dioptriile (gratuit) să vadă dacă prescripția pe care o aveam eu este corectă și nu mă așteptam la aceasta. Ceea ce m-a bucurat foarte tare e că în ziua în când am fost eu, era reducere 50% de black friday și am luat cele mai bune lentile la un preț mult redus. Personalul este foarte drăguț și amabil, doamnele de acolo au vorbit frumos cu mine.
Un mare plus și voi reveni pe viitor.
Maria Magdalena Vaida
Maria Magdalena Vaida2 ani în urmă
De foarte multi ani apelez la serviciile cabinetului Optimit. Aici am fost mereu consultata cu inalt profesionalism, precizie si sugestii foarte nimerite. Produsele oferite sunt de foarte buna calitate la preturi convenabile (la alegere) iar realizarea ochelarilor a fost mereu la inaltime, executata cu mare precizie. De-a lungul timpului am recomandat acest cabinet multor persoane ce au ramas la fel de multumite ca si mine de prestatiile oferite.
Corina Radu
Corina Radu2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil, rabdator, atent la detalii. Intotdeauna dau dovada de seriozitate, punctualitate, profesionalism, au servicii si produse de calitate, gama variata, si preturi accesibile. Multumim! Recomand cu drag!
Diana Tănăsoaie
Diana Tănăsoaie2 ani în urmă
Sunt mai bine de 10 ani de când aproape anual imi fac controalele oftalmologice la cabinetul Optimit din Podul Roș. In tot acest timp nu am avut niciodată probleme cu ochelarii, nici dioptriile nu mi s-au schimbat foarte mult, spre deloc, semn că lentilele prescrise erau potrivite pentru ochii mei. Personalul medical este foarte amabil si trateaza pe toată lumea cu multă răbdare. Recomand cu drag!
Marius Galatianu
Marius Galatianu2 ani în urmă
Când ai nevoie, apelează cu încredere la Optimit. Merg cu încredere tot timpul la ei, sunt oameni profesioniști, serioși, amabili. Indiferent de anotimp și ora, au fost primitori, au produse de calitate și oferta variata la preturi excelente. Sunt la a treia vizita la Optimit și suntem foarte mulțumiți!
Florin Rusu
Florin Rusu2 ani în urmă
Apelez la serviciile Optimit de circa 15 ani si am fost multumit de fiecare data. Felicitari echipei Optimit pentru orientarea maxima catre client. Nu le-as putea reprosa nimic.
Ovidiu Andrei Gheorghita
Ovidiu Andrei Gheorghita2 ani în urmă
Foarte profesioniști. Mi-au reparat 2 perechi de ochelari de soare în 10 minute gratis.
Locații recomandate