/Iasi/Oftalmolog

POLICLINICA MARE - Ambulatoriul Integrat Sfântul Spiridon

Strada Lascăr Catargi 2, Iași 700106, România

POLICLINICA MARE - Ambulatoriul Integrat Sfântul Spiridon
Oftalmolog
2.5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H9J+MC Iași, România
+40 232 240 956
spitalspiridon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana cozma
Roxana cozma2 ani în urmă
RUSINE CABINETULUI DE ENDOCRINOLOGIE!!!!!!!!! Astazi 25.10.2021 la ora 8.00 dimineata asteptam la un cabinet si deodata am inceput sa aud cum asistenta Dnei Doctor Godrun a inceput sa TIPE/URLE la pacientii mai in varsta. O doamna mai in etate a ineput sa planga si asistenta continua sa tipe la ea. M am dus sa o consolez pe Doamna in cauza si atunci Asistenta si-a schimbat brusc tonalitatea vocii cand i-am spus ca nu asa se trateaza oamenii. Dupa 10 min a iesit D-na doctor si a inceput sa le vorbeasca fara pic de respect doamnelor mai in varsta. Nu a mai trecut mult si apoi a iesit iar asistenta care m-a vazut ca si eu inca eram langa cabinetul alaturat si a inceput sa le certe (nu la fel de tare ca prima data, dar tot nu le respecta). RUSINE SA VA FIE PT CUM TRATATI OAMENII MAI IN VARSTA SI DACA II VEDETI CA INCEP SA PLAGA TIPATI MAI TARE LA EI. O sa urmeze o plangere la managerul spitalului si nu numai!!!!!!!!!!
David Murascu
David Murascu4 ani în urmă
Sunteti niste nimicuri. Cozi neinterminabile, barfa in cabinete pana li se face rau pacienților, timp de asteptare o ora (niciun pacient fiind in cabinet). Posibil trebuie anuntat inainte ca se vine cu atentie pentru a putea intra mai repede.
Poliția Română
Poliția Română4 ani în urmă
Medici ce își dau aere de superioritate...
DACA VIN CU O PROBLEMA MA ASCULȚ, NU MI ZICI SA TAC SI SA VORBESC CAND IMI SPUI..
NU MA INTERESEAZĂ DE STUDIILE TALE IN PLUS DOMNIȘOARA/DOAMNA BLONDA
Nusa Za
Nusa Za5 ani în urmă
Medicii nu se prezita la program, incep programul si cu o ora mai tarziu, apoi trag de timp. Nu inteleg de ce li s-a marit salariul si nu li s-a impus si o conduita de respect fata de pacient. Total dezamăgită.
M MAXIM
M MAXIM7 ani în urmă
Foarte proasta organizarea. Doctorii nu prea respecta programarile sau pacientii desi sunt multi care lucreaza si in sistemul privat cand schimba halatul de la privat cu cel de la stat isi dau reset si devin alti oameni.
Nicos Palas
Nicos Palas7 ani în urmă
Amestec prost aglomerat de cabinete medicale. Doctori (multi) care te "consulta" superficial si iti recomanda apoi sa vii la cabinetul lor privat, unde pot sa iti ia si banii.
George Chelaru
George Chelaru8 ani în urmă
Lipsa oricărei forme de programare, cozi lungi, lipsă de respect pentru timpul și starea pacientului, haos generalizat... De sărbători închis.
Rares Negru
Rares Negru2 ani în urmă
Am sunat sa vad cand este disponibila d-na doctor pentru consultatie la chirurgie plastica - mi-au zis ca policlinica se deschide la 8 si mi-au inchis in nas (fara sa ma intrebe numele d-nei doctor).
Bataie de joc.
Locații recomandate