/Iasi/Oftalmolog

MATER OPTICA INVEST S.R.L.

nr. 32-34, bl. Y5-Y6, Bulevardul Independenței, Iași 700099, România

MATER OPTICA INVEST S.R.L.
Oftalmolog
4
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8Q+94 Iași, România
+40 232 261 831
materoptica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Angela BEJENARI
Angela BEJENARI2 ani în urmă
Am ramas cu o impresie plăcută dupa vizită la Mater Optica, remarcând profesionalismul angajaților, calitatea înalta a serviciilor prestate și a ochelarilor achiziționați!!!
Ștefania Samoilă
Ștefania Samoilă2 ani în urmă
Medicul, un adevărat profesionist. Ochelarii, foarte bine realizați, îmi oferă o vedere foarte bună. Recomand cu căldură.
Sebi Duprii
Sebi Duprii2 ani în urmă
Un doctor foarte amabil si interesat de pacientii sai, pe langa asta au si doi consultanti foarte draguti. Ramele sunt de calitate la preturi relativ mici.
Angela Pascu
Angela Pascu4 ani în urmă
Eu am dioptrie mare +16. Aici este singurul cabinet din Iasi unde am gasit lentile de contact cu dioptria mea. Am mai fost si la alte doua cabinete inainte si acolo mi-au spus ca nu se pot face lentile de contact cu dioptria mea. La Mater Optica mi le-au adus intr-o saptamana.
Dan Sorescu
Dan Sorescu5 ani în urmă
Am cumparat de la Mater Optica srl lentile filtru PC Blue Control si m-au costat 250 lei lentile+manopera pt. ca am folosit rama mea. Eu locuiesc in Alexandru si am intrebat si la Optica de la parterul blocului meu si acolo mi-au cerut 250 lei pt o singura lentila. La Mater Optica am fost foarte multumit de calitatea montajului. Si consultatia este foarte complexa fata de experientele pe care le-am avut in alte cabinete.
Ioana Ivan
Ioana Ivan5 ani în urmă
Eu trec lunar pe la ei pt ca sa-mi schimbe lentilele de contact. Am Purevision 2HD si nu ma descurc singurica. Sunt foarte multumita de personal. M-au ajutat tot timpul fara sa-mi ia nici un ban. Am platit doar cand mi-am cumparat cutiile cu lentile de contact.
Iolanda Hope
Iolanda Hope5 ani în urmă
Doamne Dumnezeule! VĂ ROG NU VIZITAȚI ACEASTĂ CLINICĂ! Dacă poate fi numită aşa.
În primul rând, l-am aşteptat pe aşa zisul domn doctor 15 minute, în timp ce vorbea la telefon, nu era cu un pacient.
În al doilea rând, un doctor respectabil îşi salută pacienții, nu îi ignoră cu nesimțire şi se aşteaptă să pofteşti în cabinet când te taie capul.
În al treilea rând, motivul pentru care am ieşit după maxim un minut din "cabinet", a fost faptul că mirosea îngrozitor de urât şi mie şi mamei mele ni s-a întors stomacul pe dos. Inacceptabil, nu înțeleg de ce este permis ca un asemenea specimen să fie numit doctor. După 6 ani de şcoală, pe care sper măcar că pe ăia i-a făcut, nu te prezinți într-un asemenea mod efectiv MIZER.
Vă rog, faceți-vă un serviciu şi optați pentru orice altă clinică!!!
Teodor Olaru
Teodor Olaru5 ani în urmă
Am facut o consultatie la Mater Optica pe Independentei si mi-au dat tratament pentru conjunctivita. La sfarsit am vrut sa platesc consultatia, dar n-au vrut sa ia nici un ban. Mi-au spus ca la ei consultatia e gratuita chiar daca nu-ti faci ochelarii. Am facut tratamentul si acum ma simt foarte bine, nu ma mai ustura ochii. Recomand cu caldura !
Locații recomandate