/Iasi/Oftalmolog

Centrul Oftalmologic Alpha

Strada Anastasie Panu 26, Iași 700025, România

Centrul Oftalmologic Alpha
Oftalmolog
4.7
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H6V+PC Iași, România
+40 740 100 101
oftalmologiealpha.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lucian Istratescu
Lucian Istratescu4 ani în urmă
Centrul Alpha seteaza noi standarde in oftalmologia ieseana. Competenta, abordarea si grija fata de pacient te duc cu gandul la vestul Europei. Doar preturile sunt romanesti. Recomand fara nicio ezitare!
Irina szilagyi
Irina szilagyi4 ani în urmă
Am fost de mai multe ori pentru consultatii atat pentru mine cat si pentru mama. Nu am asteptat mult iar ambii doctori - atat dr. Bucataru cat si dr. Popa sunt foarte comunicativi iar daca considera ca nu se pot baga pentru o operatie nu se baga si-ti argumenteaza de ce nu insa fac indrumarile adecvate. Eu ma bucur ca i-an cunoscut si sigur voi reveni la dansii. Am fost insa la altii de calibru mare din Iasi care nu doar ca nu au facut nimic dar cel mai grav a fost ca nu au recomandat pe altcineva care detine tehnica necesara interventiei. Le urez mult succes!
Cristina Popescu
Cristina Popescu4 ani în urmă
Mi-a plăcut, dincolo de profesionalism, promptitudine si calitatea excelenta a ochelarilor, atitudinea calda, empatia, sfaturile primite! Mulțumesc d-lui doctor Popa și echipei Alpha. Recomand!!!
Hanceanu Ecaterina
Hanceanu Ecaterina4 ani în urmă
Recomand cu incredere! Serviciile si calitatea informatiilor primite au fost excelente; nivel ridicat de profesionalism, atentie la detalii si nu in ultimul rand, empatie si un zambet sincer! Multumesc intregii echipe Alpha!
Ramona Georgiana Boita
Ramona Georgiana Boita5 ani în urmă
Mama mea a fost operată la ambii ochi de cataractă acum 2 luni la dr Popa. Acum are 2 perechi de ochelari, ceață permanent la ochi si nu mai vede aproape nimic. I se spune că "asta e"! Căutați alte soluții, sfatul nostru!
Oricum vom face o sesizare la Colegiul Medicilor.
Aa
Aa6 ani în urmă
CA-LI-TA-TE! Fara ajutorul domnului doctor Popa Sever ramaneam cu probleme! Multumesc din suflet ca existati! Oameni seriosi, servicii de calitate, un centru oftalmologic cum nu mai exista in Iasi! Sunteti fenomenali! Mai vreau sa va multumesc ca v-ati implicat si ca m-ati ajutat sa-mi aleg perechea de ochelari! Toti ma lauda si imi spun ca imi sta superb! Nu mai am cuvinte! Sunteti cei mai tari! MULTUMESC! MULTUMESC!
Vlad Amarandi
Vlad Amarandi6 ani în urmă
Medici dedicati si bine pregatiti. Au mereu solutii la problemele pacientilor, chiar si celor mai micuti.
Emma
Emma6 ani în urmă
Într-adevăr aici am găsit o echipă de medici dedicați profesiei lor, Iar calitatea serviciilor medicale este cea pe care o merităm cu toții!
Locații recomandate