/Iasi/Oftalmolog

Optica Medicală Congruent

Strada Anastasie Panu 20, Iași 700259, România

Optica Medicală Congruent
Oftalmolog
5
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H6Q+3J Iași, România
+40 731 522 221
congruent.cool
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cosmin Dariescu
Cosmin Dariescu2 ani în urmă
In zilele noastre, ne-am obișnuit sa fim jumuliți și tratați cu un prefăcut interes ( in cel mai bun caz) de unii agenți economici...Iata de ce atunci când întâlnești oameni care își fac treaba nu doar cu profesionalism ci și cu atenție și respect față de nevoile tale (ingaduindu-ti micile ciudățenii) trebuie să-i faci cunoscuti lumii.Entuziasmul celor de la Congruent și facilitățile pe care ți le oferă, sunt ca o baie energizanta in atmosfera destul de apăsătoare a acestor zile de pandemie. Pe scurt, acolo ești bine tratat iar ochelarii sunt realizați cu grija! Ce-i drept și noi cumpărătorii avem o datorie: sa nu uitam de politețe și de respect. Sa dea Dumnezeu ca acest entuziasm și dăruire sa dureze 150 de ani!
Update ianuarie 2022:
Salut politica de fidelizare a celor de la Congruent!!! In temeiul ei, poți beneficia și de lentile cu dioptrii, de soare, gratuite( daca rama ta veche de ochelari e compatibila) sau cu un preț foarte mic( daca rama solicita lentile mai late)! Și acești ochelari de soare au fost realizați cu grija, exactitate și dăruire! Și încă ceva ce mi-a plăcut: lentilele sunt românești, făcute la Timișoara... Mă simt foarte bine cu ele ( scriu aceste rânduri cu ele pe nas)!!! Va doresc sănătate, clientela, apreciere și o existență îndelungată!
Spriteftw16
Spriteftw162 ani în urmă
Am fost și sunt mulțumit de serviciile oferite și de profesionalismul personalului de acolo. Mi-am comandat de la ei o pereche de ochelari de soare cu dioptrii, am primit consultanță și sugestii cu privire la raportul calitate/ preț. Ochelarii sunt foarte calitativi și potriviți conform consultației. In plus, i-am ținut și peste program, cam 20-30 de minute, și îmi cer scuze încă o data.
Constantin Cioloca
Constantin Cioloca2 ani în urmă
Totul a decurs foarte bine, personal amabil. Recomand!
Răzvan Carp
Răzvan Carp2 ani în urmă
Experiența foarte buna, oamenii au fost deschisi și prietenoși. Calitatea lentilelor este foarte bună. Recomand cu drag!
Claudia Adumitroaei
Claudia Adumitroaei4 ani în urmă
Ce fain! Doneaza catre un caz umanitar cate 10 lei la fiecare pereche de ochelari vanduta . Mai rar asa ceva!
EMA CIOBANU
EMA CIOBANU4 ani în urmă
Pacat ca nu sunt decat 5 stele, pentru ca felul cum au raspuns la solicitarile Asociatiei Harmony and hope, a fost de nota 10 plus! Pentru ca le-am solicitat sa ne sponsorizeze cateva retete de ochelari, dupa ce facusem aceeasi cerere la alte firme de profil, unde fie am fost refuzati, fie am fi primit doar sponsorizare partiala, ei au fost singurii care ne-au facut retetele gratis, indiferent cat au costat. De la noi, 5 stele, dar nota 10!!
Ecaterina Lupu
Ecaterina Lupu2 ani în urmă
Excelenta consultanta, profesionalism! O recomand pe domnișoara Claudia din toată inima: e răbdătoare chiar și cu cel mai pretențios și mofturos client. Nota 10+
Anca Baciu
Anca Baciu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciile acestui magazin! Promptitudine și profesionalism. Recomand cu încredere!👌👏🍀
Locații recomandate