/Iasi/Oftalmolog

OptiKlar Gara

Strada Gării Nr. 8, Parter 700259, România

OptiKlar Gara
Oftalmolog
4.5
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8F+V7 Iași, România
+40 232 277 823
optiklariasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alma I. Mateiu
Alma I. Mateiu2 ani în urmă
Personal foarte amabil, prețuri decente și multe oferte. Au dat dovadă de promptitudine și seriozitate, iar angajații pun pe primul loc grija față de pacient. Recomand cu încredere!
Irina Secu
Irina Secu2 ani în urmă
Am rămas plăcut surprinsă, deși am mers pe recomandare. Felicitări personalului pentru grija și atenția acordată fiecărui pacient!
Recomand cu drag!
Paula Alexandra
Paula Alexandra2 ani în urmă
Foarte încântată de serviciile primite! Ochelarii sunt de calitate, iar personalul este foarte amabil! Vă mulțumesc!
Mihaela Alexandra Gherman
Mihaela Alexandra Gherman2 ani în urmă
Am avut o experiență extraordinară la OptiKlar, atât cu consultul, cât și cu alegerea ramelor! Recomand cu toată încrederea! Consultația a fost făcută cu multă atenție și răbdare, mult mai profesionist decât în alte locații, unde mi-au fost evaluate greșit dioptriile. De asemenea, pentru alegerea ochelarilor, am primit sfaturi și recomandări foarte utile, precum și ajutor onest despre criterii de estetică și funcționalitate! Voi reveni cu siguranță și voi recomanda tuturor cunoscuților serviciile de aici!
Laura Arhiri
Laura Arhiri2 ani în urmă
O experiență plăcută și foarte utilă pentru mine. Consultul a fost efectuat cu mult profesionalism, răbdare și atenție la detalii! De asemenea, am primit sugestii și recomandări oneste, potrivite pentru dorințele și bugetul pe care doresc să-l investesc în această direcție. Sunt foarte încântată, voi reveni cu siguranță, și recomand tuturor cu încredere OptiKlar.
Ioana Ioanaa
Ioana Ioanaa2 ani în urmă
Servicii profesionale și ochelari de calitate. Revin cu drag atunci când trebuie sa mai fac un control sau sa schimb ochelarii, și mereu găsesc un model de ochelari care sa îmi placa :). Felicitări!!!
Kawaii 93
Kawaii 932 ani în urmă
O echipă de oameni profesionisti si implicați in tot ceea ce inseamna alegerea ochelarilor dar si consultatia oferita de medic.Si preturile sunt accesibile pentru toata lumea.Felicitari si mult succes in continuare sigur voi reveni la anul la consult asa cum mi-a recomandat doamna doctor 👏🙂.
Iustina Răileanu
Iustina Răileanu2 ani în urmă
Recomand datorită punctualității, profesionalismului, gamei mari de ochelari, promoțiilor oferite și prețului accesibil.
Locații recomandate