/Iasi/Oftalmolog

MediBlue

Șoseaua Păcurari 8, Iași 707410, România

MediBlue
Oftalmolog
3.8
29 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5GFX+W9 Iași, România
+40 774 679 003
mediblue.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nadelica70 zile în urmă
Nu se respecta programarile. Un client care plateste este tratat exact ca la stat doar ca cu plata. La o programare ginecologica,doctorul a refuzat sa-mi scrie o reteta tratament desi am insistat de mai multe ori.La o alta programare de dermatologie, miau luar sute de lei pentru o discutie si niste mostre. Atitudine superficiala si neserioasa, de asemenea servicii slabe.Nu recomand
Emanuela de Brandemburg
Emanuela de Brandemburg2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută!
Am avut de făcut o morfologie trimestrul II și doamna doctor Roxana-Maria Gireadă (medic obstetrică-ginecologie cu specializare pe morfologie fetală) este un om extraordinar! Așezată, liniștită, vorbire blândă, explicați logice și raționale, cercetează cu grijă și cu multă delicatețe. Abordează gravida cu multă diplomație.
Asta toate o fac nu doar un om dar și un medic de excepție.
O recomand cu drag tuturor mămicilor.
Zimmer
Zimmer2 ani în urmă
Clinica de nota 10, personal respectuos si calificat cu desavarsire in domeniul medicinei, am fost programat la cardiologie iar serviciile oferite au fost minunate! Respect intreg personalul in special pe domnul doctor Danila Bogdan Pavel, un specialist cumsecade!

A clinic worth 5 stars, respectful and medically qualified personnel, I was scheduled for a cardiology appointment, and the services that have been offered were amazing! I do respect the entire staff of the establishment, espacially Dr. Danila Bogdan Pavel, a true specialist in what he does!
Ana alina cristina Vinca
Ana alina cristina Vinca2 ani în urmă
Nu recomand !
Servicii slabe si fara profesionalism !
Odata ce platesti niste bani te astepti la altfel de servicii !
NU RECOMAND dr Corciova ( Cardiologie ) !
Total dezinteresata si superficiala !
Alina Oprea
Alina Oprea4 ani în urmă
Aici am gasit primul medic care mi-a rezolvat problema dermatologica! Profesionalism, dedicare ... un mediu placut!
Felicitări, Mediblue!
Ioana Nechita
Ioana Nechita2 ani în urmă
Nu recomand!
Personal neprofesional!
Am mers de 2 ori acolo, in ambele dati am ramas dezamagita.
Situatia 1. S au recoltat probe care mi au spus ca sunt pastrate in laborator 30 de zile si ca pot cere anumite analize asupra lor in cele 30 zile. Peste nici 3 saptamnai merg la clinica sa cer analizele amanuntite si mi se spune ca probele au fost aruncate.
Situatia 2. Efectuez test Antingen pentru a pleca a in strainatate, mi se spune ca in 2 ore se poate descarca certificatul, trec 12 h ore ( toata noapte) certificatul nu poate fi descarcat si pierd calatoria deoarece datele nu au fost incarcate sau validate. Mentionez ca nici cei de la certificate covid nu au reusit. Abia dupa ce am sunat la clinica s a putut descarca. Iar cum niciuna dintre unitati nu functioneaza si nu valideaza datele decat pe timpul zilei, certificatul nu a putut fi obtinut si plecarea mi a fost restrictionata.😐😥😥
Cosmin Andronache
Cosmin Andronache2 ani în urmă
Servicii profesionale, prompte și de calitate! Apreciez seriozitatea și atitudinea vis a vis de pacienți! Recomand!
High quality services, much appreciated!
Cosmina Trif
Cosmina Trif2 ani în urmă
Nota 10 pt tot,personal amabil și foarte bine pregătit, mulțumesc d-nei doctor Stiuriuc Simona pt modul în care mi-a explicat totul, pt răbdare și pt razultatul medicației prescrise de dumneaei fetiței mele!
Iuliana Buleu
Iuliana Buleu2 ani în urmă
Aceste 3 stele le ofer personaluli de la receptie (foarte frumos se poarta).Nu pot da mai mult pentru ca e prima data cand mi se intampla sa fac 2 drumuri (nicolina-pacurari)pentru o reteta compensata aflandu-ma in concediu de crestere copil a 2oara.Este vorba de doamna de la gastroenterologie.(aceea reteta ulterior le-am platit la pret aproape intreg,nu se compensau).DOamna nu mai daduse probabil niciodata reteta pentruce-i aflați in concediu de creștere a copilului.
Locații recomandate