/Iasi/Oftalmolog

Optica Medicala Optics.On

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 4, Iași 700064, România

Optica Medicala Optics.On
Oftalmolog
4.8
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7J+V6 Iași, România
+40 232 210 218
optics-on.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Teslarasu
Bogdan Teslarasu2 ani în urmă
Pentru ca am o munca de birou, am decis sa achizitionez o pereche de ochelari. Mi-am facut consultatia oftalmologica la o clinica medicala privata, iar cu rezultatul am venit la Optics.On.
Aici am aflat ca, pe aceeasi lentila, pot avea mai multe filtre si, pe langa cel de protectie impotriva luminii albastre, am adaugat si unul pentru sofat. Am fost surprins placut cand, la primul drum pe noapte, nivelul de oboseala era mai mic comparativ cu drumurile in care nu purtam lentilele recomandate aici.
Recomand celor care cauta ceva personalizat si va doresc succes sa gasiti rama potrivita.
Valentina Scutelnic
Valentina Scutelnic2 ani în urmă
Recomand cu drag Optics.On pentru profesionalism și serviciu clienți. Este optica unde am gasit un echilibru perfect între ceea ce îmi doream și ceea ce este bine pentru sănătatea ochilor mei. Multumesc și cu siguranță voi mai reveni.
Alexa dark
Alexa dark2 ani în urmă
Recomand cu căldură serviciile oferite de Optica Medicala Optics.On. Personalul este foarte amabil, aparatura moderna, gama foarte mare de rame si lentile!
Georgiana Morosanu
Georgiana Morosanu2 ani în urmă
Servicii foarte bune! Recomand!
_ Costica
_ Costica4 ani în urmă
Firma la care lucrez are un parteneriat cu aceasta optica, unul din beneficii fiind consultul "gratuit" fara a fi conditionat de o achizitie.
Am facut un consult si inainte m-am uitat pe rafturi la o potentiala rama. Am gasit un model care imi place insa era o marime mai mica. Dupa consult voiam sa iau prescriptia pentru lentile dar doamna care se ocupa vanzari mi-a retinut prescriptia cu motivul ca va cauta o marime mai mare pentru rama care imi placea si mi-a spus ca ma suna in caz ca va gasi ceva. Nu am fost sunat si intre timp am gasit o rama la alta optica. M-am intors dupa o saptamana sa iau prescriptia pentru a putea da comanda dar doamna de la optica nu mi-a dat prescriptia impunand conditia de a plati consultul chiar daca parteneriatul dintre firma si optica este cel mentionat mai sus.
Concluzia este simpla: Aceasta optica este interesata numai de bani. Credeam ca scopul opticii este de ajuta pacientul dar contrariul a fost demonstrat. Mergeti in orice alt loc cu speranta ca veri fi tratati altfel.
Alexandra Neagu
Alexandra Neagu5 ani în urmă
Recomand cu drag Optics.On pentru profesionalism si pasiune. Am folosit serviciile lor atat pentru ochelari de vedere cat si lentile de contact si am fost foarte multumita. O gama variata de rame de calitate si personal intotdeauna la dispozitia clientului.
Madalina Pintea
Madalina Pintea5 ani în urmă
Profesionalism si rabdare in ceea ce priveste clientul. O gama variata de rame de ochelari si sisteme optice de calitate. Ochelarista din liceu, mi-au fost alaturi timp de 3 perechi si un set de lentile.
Dorin Dior
Dorin Dior5 ani în urmă
A fost o alegere buna sa apelez la serviciile celor de la Optics.On, am simtit vizibil diferenta la scurt timp dupa utilizare avand in vedere ca am dioptrii peste 4. Cea mai buna recomandare de filtru PC care sa ma ajute si la condus noaptea. Multumesc Optocs.On voi reveni cu siguranta.
Locații recomandate