/Iasi/Oftalmolog

Euro Medi Center

Strada Grigore Ghica Vodă nr. 7, Iași 700400, România

Euro Medi Center
Oftalmolog
2.6
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H6W+5G Iași, România
+40 332 440 771
euromedicenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena R
Elena R2 ani în urmă
Daca as fi putut sa ofer 0 stele ar fi fost mai bine.
Mama a fost diagnosticata cu diabet, controlat cu insulina in urma consultatiei cu OANA RALUCA HAIDAMAC, consultatie in urma careia:
-nu i s-a luat o greutate
-nu i s-a luat o tensiune
-nu i s-a explicat cum sa calibreze un glucometru si cum sa il foloseasca
-nu i s-a oferit un numar de contact in caz de urgente
-nu i s-au explicat simptomele care ridica un semn de alarma
In urma acestei consultatii ce denota o foarte slaba pregatire ca medic specialist diabetolog i s-a oferit o reteta parafata de un alt medic primar?!
Oare nu va este rusine sa va bateti joc de un pacient? Daca ar fi mama dumitale oare cum ai reactiona?
Sub nicio forma nu recomand acest loc, sa va fie rusine!
Luiza Neagu
Luiza Neagu4 ani în urmă
Bataie de joc!!!! Nu raspund la telefon, nu se pot face programari!!! Ce folos ca aveti pe lista de medici unul bun la care, poate, ar fi pacienti dornici sa ajunga, daca nu raspundeti la telefon??? Sau furnizati doar servicii medicale "dedicate"?
Oricum, urata atitudine pentru o clinica medicala in care te-ai astepta sa gasesti oameni dispusi sa lucreze pentru oameni...
Vasilica Mihai
Vasilica Mihai5 ani în urmă
Evitati sa mergeti la Buzuleac Maria! Mi-am facut programare la ora 16.30 si am intrat la ora 17.00 tinand cont ca am ajuns acolo la 16.15 ca nu cumva sa pierd programarea. Asa zisa consultatie pe care am platito 100lei s-a facut pe repede inainte, nici 2 minute nu a durat. Ma duc sa platesc consultatia si doamna de acolo a uitat sa imi dea cardul de sanatate inapoi. Dupa ce am ajuns acasa, a trebuit sa ma intorc dupa card. Dupa cele 2 saptamani de tratament, sun sa imi fac programare si mi se raspunde sec ca doctorita nu este luni. Ii spun sa imi faca programare marti, nici atunci nu se poate si nici miercuri. Ii era greu sa imi zica ca e plecata in concediu pe luna sau pe Marte pentru o saptamana. Sun saptamana urmatoare si ma programeaza luni la ora 16.20. Ajung la 16.10 si observ ca nu e nimeni in cabinet, usa fiind deschisa. O intreb pe respectiva de la receptie daca este doctorita si imi zice "a iesit putin, vine imediat, mai stati 5 minute". La ora 16.35 o intreb din nou despre doctorita si imi da acelasi raspuns "a iesit putin, vine imediat, mai stati 5 minute" si i-am zis sa imi dea inapoi cardul de sanatate si ma ia la rost ca de ce numai astept 5 minute si i-am zis ca de la 16.20 la 16.35 au trecut mai mult de 5 minute si daca nu isi respecta programarile, macar sa numai pomeneasca de programari si sa mearga acasa daca ea nu este la cabinet si e la piata. Inainte sa iasa din cabinet, nu se putea uita sa vada ce programari mai are? M-am invoit de la servici ca sa astept in zadar o incompetenta care nu isi respecta programul si programarile. Rusine Maria Buzuleac!
Mery ZaPaCiTa
Mery ZaPaCiTa5 ani în urmă
Bea _erika.11
Bea _erika.118 ani în urmă
Luminita Lupusoru
Luminita Lupusoru2 ani în urmă
Am avut programare la ora 10.00, la oftalmologie, la d.na doctor Buzuleac Maria. La ora 10.32, d.na doctor tot nu a venit la cabinet. Lipsa totala de profesionalism.
Alexandrina C.
Alexandrina C.2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism. In primul rand,nu se respecta ora programata. In al doilea rand , se ofera Rx.ul fara interpretare scrisa,fara parafa , iar chitanta nu are legatura cu suma ceruta. Nu recomand!
Elena Blanaru
Elena Blanaru2 ani în urmă
Nu se respecta programarile, daca sunt intarzieri nu anunta nimeni...
Locații recomandate