/Iasi/Oftalmolog

OptiKlar - Stefan

Simigeria Petru, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 3 lângă, Iași 700124, România

OptiKlar - Stefan
Oftalmolog
4.9
113 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
5H7J+9R Iași, România
+40 232 704 692
optiklariasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bendescu Roxana110 zile în urmă
Recomand cu căldură aceasta clinică!
Profesionalismul și răbdarea de care dau dovada angajații mă fac să devin o clienta fidela.
Totodată aceștia țin cont de gusturile clientului în ceea ce privește rama ochelarilor.
Mediul ambiental este unul plăcut 🤗
Petruta265 zile în urmă
Experienta a fost una plăcută! Le mulțumesc celor de acolo pentru răbdarea în alegerea ramei potrivite! Acum port cea mai frumoasa pereche de ochelari💌
Diana Dumitriţa
Diana Dumitriţa2 ani în urmă
Mi-am făcut programarea pe site, iar la scurt timp am fost sunată pentru confirmare. Atât la telefon, cât și la sediu mi s-a răspuns cu deschidere și căldură la toate întrebările. Consultația a fost o experiență deosebită, întrucât doamna doctor mi-a acordat multă atenție pentru a stabili un diagnostic cât mai corect. Întrebasem de 2x prețul, asta pentru că nu mă așteptam ca valoarea menționată să fie pentru ambele lentile. Bonus, atmosfera este una destinsă, caldă și prietenoasă. Nu te simți deloc incomodat și stresat ca în alte părți, atunci când vezi că medicul se grăbește să-ti scrie repede dioptriile și să treacă la alt pacient. Consider că am făcut cea mai bună alegere și voi reveni cu siguranță! 😀
Cătălina Condurachi
Cătălina Condurachi2 ani în urmă
Un mediu foarte călduros și prietenos! Au avut multă răbdare până mi-am ales rama ochelarilor. M-au ajutat să-mi aleg ceva ce mă avantajează! Servicii de calitate! Recomand cu drag!
Andra M
Andra M2 ani în urmă
A fost tare fain!
E pentru prima oară când am mers la o clinica de acest tip in Iași, oameni calci, comunicativi și grijulii pentru pacienții lor!
Mulțumesc pentru răbdare, sfaturi și implicare!
Mihaela Pitea
Mihaela Pitea2 ani în urmă
Recomand, servicii de calitate, produse excelente si oameni profesionisti! Prietenul meu a comandat o pereche de ochelari si a primit asistenta foarte buna din partea reprezentantilor magazinului si este foarte multumit.
Cosmina Daiana Danila
Cosmina Daiana Danila2 ani în urmă
Deoarece actualul meu loc de muncă necesită statul în fața ecranului o perioadă îndelungată de timp, am decis să achiziționez o pereche de ochelari cu filtru pc, iar pentru asta am ales sa merg le optica OptiKlar.
Aceasta a fost alegerea perfecta fiindcă am avut parte de o experiență ireproșabilă.
Personalul este amabil, profesionist și îți oferă un ajutor considerabil în ceea ce privește alegerea ramelor potrivite pentru fizionomia feței.
În urma sfaturilor primite am hotărât să-mi fac și un consult, și bine am făcut pentru ce așa am descoperit că avem mici probleme cu vederea.
Aparatura cu care ești consultat este de ultimă generație, locația este ușor de găsit, iar prețurile sunt potrivite pentru orice tip de buzunar.
Recomand cu drag optica OptiKlar pentru calitatea serviciilor și produselor oferite.
Mihaela Cornelia Camarut
Mihaela Cornelia Camarut2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil, serviciile sunt ireproșabile. De asemenea sunt mulțumită de raportul calitate/preț al ochelarilor pe care i-am achiziționat. Prin comparație, aici am găsit produse de bună calitate la prețuri accesibile.
Comanda a venit în timp scurt (3 zile lucrătoare).
Recomand cu încredere!
Laurentiu Ovidiu Calin
Laurentiu Ovidiu Calin2 ani în urmă
O experienta placuta. Programare online, confirmare telefonica, consultatie profesionista cu aparatura moderna, recomandari utile, amabilitate. Produse de calitate, preturi pentru toate buzunarele. Comanda a fost gata a doua zi. Super.
Narcisa Cosmina Murariu
Narcisa Cosmina Murariu2 ani în urmă
În ceea ce privește experiența mea cu Optiklar, pot spune că am fost mai mult decât mulțumită! Am primit servicii de bună calitate atât în consultul oftalmologic cât și în privința ajutorul în alegerea ramelor potrivite (există, de asemenea, o multitudine de modele). Personalul este răbdător, înțelegător și oferă informații și explicații la toate nelămuririle clienților. De asemenea, prețurile sunt extrem de accesibile și se mulează pe bugetul oricăruia. Recomand! 😊
Locații recomandate