/Dolj/Oftalmolog

Medsan

Calea Unirii 58, Craiova 200330, România

Medsan
Oftalmolog
3.1
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q7W+69 Craiova, România
+40 251 522 909
medsancraiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel I
Gabriel I2 ani în urmă
cer o groaza de bani pentru niste analize uzuale
Mortal Kombat X Gaming
Mortal Kombat X Gaming2 ani în urmă
Am fost anul trecut cu amigdala infalamata.
Timpul programai a fost respectat, iar medicul s-a comportat profesionist.
A stat sa se gandeasca 10 minute la o solutie care sa nu implice substanta la care am spus ca sunt alergic si a gasit una buna.
Cornel
Cornel2 ani în urmă
Vrei să fii tratat ca un mârlan? Vino la MedSan! Vei găsi o gamă variată de laborante sătule de frecat pistilul în mojar care te vor trata ca pe-un "animal" ce ești pentru că nu ești în stare să înțelegi că recoltarea probelor este mai puțin importantă decât luatul banilor clientului, că oferirea de "cadouri" este mai importantă decât nevoia de a fi respectat! Vei mai găsi și o "doamnă" manager, care probabil sătulă de frecat eprubetele șefilor săi îți va explica foarte calm și hotărât că clienții dânsei sunt foarte mulțumiți de prestația ei, dar cum tu nu faci parte dintre ei, te poți duce la altă clinică privată!
Ioana Ivan
Ioana Ivan2 ani în urmă
Personal amabil ,rezultate rapide. Mulțumim !
Alex Doditoiu
Alex Doditoiu4 ani în urmă
Am sunat la clinica sa fac programare pentru analize prin casa de asigurari(avem trimitere de la medic) si mi s-a spus sa vin luni pe 3 februarie la 8 dimineata sa fac programare deoarece nu se face telefonic. Cand am ajuns la clinica in fata sa mai erau peste 30 de peraoane si dupa 10 minute ni s-a spus de catre un domn ca nu se mai fac programări. L-am intrebat pe acesta de ce mi s-a zis la telefon sa vin sa fac programare si nu mi s-a comunicat ca nu mai sunt locuri iar el a spus ca suna prea multi pentru programari si se blocheaza telefonul si ca ce vreu sa o cheme pe doamna cu care am vorbit la telefon sa imi explice si ii venea sa rada. Dupa a mai zis ca la 8 se deschide clinica si ca eu trebuia sa vin mai devreme ca o femeie a venit la trei dimineta penteu programare.
Mihai Mateiasi
Mihai Mateiasi4 ani în urmă
Programarile chiar se respecta. Am avut o programare la urologie la ora 13:30 si exact atunci am si intrat. Mai rar asa ceva.
Victoria Butaru
Victoria Butaru2 ani în urmă
Daca vreti sa dati 150 lei,sa vi se spuna ca nu o sa va faceti bine niciodata,doctorul sa faca pe nutritionistul si psihologul,mai putin pe ortoped,sa nu vi se recomande absolut nimic,mergeti la ortopedie la Medsan.Apropoo cred ca ortopedul practica medicina ca pe un hobby,ca pe a doua meserie.
Oana David
Oana David2 ani în urmă
Toată lumea e programata la aceeași ora și se așteaptă afara(vânt, ploaie, soare) sa fie strigat dinăuntru. Nimeni nu tine o ordine de bun simt a primului venit, dacă ai prețnția la drepturi ori ți le faci singur ori nu le vei avea. În schimb se dau gratis lecții de moralitate și bonus primești mustrări de punctualitate. Dacă ai programare și nu e coada și totuși vei aștepta un minimum de 20 de minute vei rămâne înmărmurit când vor începe sa dea vina unul pe altul "nu te-am chemat eu la ora respectiva, te-a chemat medicul/asistenta/infirmiera/vreo chemare divina". Tin totusi sa menționez ca medicii sunt bine intenționați, dar se sprijină pe oameni incompetenți de o minima organizare. #0respectpentruclienți#0organizare#timpultreceleafamerge#lasamacamergeasa
Locații recomandate