/Dolj/Oftalmolog

OPTIblu

Electroputere Parc, Calea Bucuresti 80, Craiova 200419, România

OPTIblu
Oftalmolog
3.1
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R6M+V6 Craiova, România
+40 737 800 474
optiblu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
REPDETECT241
REPDETECT2412 ani în urmă
Am achizitionat o pereche de ochelari in valoare de 2700 si au notat gresit dioptriile apoi au incercat sa ma prosteasca ca e vina mea ca nu am venit cu reteta desi am venit si cu ea si au masurat si ochelarii vechi. Am facut reclamatie si am primit scris aceleasi minciuni. Nu recomand
Loredana Moldovan
Loredana Moldovan4 ani în urmă
Buna ziua,sunt foarte multumită de echipa din Craiova si de serviciile oferite de Optiblu.Am facut o pereche de ochelari cu lentile bifocale pentru mama mea ,inclusiv consultație in aceasta locație.O sa revin cu mare drag ori de câte ori este nevoie.Succes in continuarea.
Vasilica Irimescu
Vasilica Irimescu4 ani în urmă
Sunt clienta mulțumită atât de profesionalismul doamnelor cat si de calitatea produselor.Mereu am fost sfătuită in alegerea ochelarilor perfecti pentru a-mi scoate in evidenta ochii,conturul fetei dar si calitatea lentilelor.Mult succes pe mai departe cu cat mai multi clienti fericiti.
Laurentiu bdy
Laurentiu bdy4 ani în urmă
Personalul se comporta foarte frumos atunci când esti un potențial client însă amabilitatea aparentă se transformă instant intr_o aroganta maximă in momentul in care apar ceva probleme la ochelari dupa achiziționare in conditiile in care au garantie.....
Florescu George
Florescu George4 ani în urmă
Magazin ok ,personal de calitate produse bune .Am a treia pereche de ochelari de vedere de la ei si nu am avut nici o problema ,asta avand in vedere ca ii folosesc zi de zi.
Mirela gabriela radu
Mirela gabriela radu5 ani în urmă
Nu recomand..f neserioși,am pus lentile la niște ochelari de vedere,o lentila s.a deplasat din locul ei,am mers la ei in speranța ca se rezolva..precizez ca sunt încă in garanție...ca sa aflu cu stupoare ca de fapt nu dau garanție dacă pui numai lentile la ei!!intrebarea mea cea mare este ,de ce am mai avut garanție?????pt ca garanția o am,dar totuși nu îți repara nimic,decât dacă cumperi și ramele de la ei!!deci se puteau distruge și la o zi după ce ii luam,și tot nu ii reparau!!!incredibil!!!no comment!
Rosca Daniel
Rosca Daniel6 ani în urmă
Programare la ora 16:30... La 16:45... Medicul nici nu ajunsese... Fetele de pe tura nu au indraznit sa sune sa intrebe daca mai vine. Pacat, ca au produse bune.
Sunt 2 ture... una cu angajate saritoare si care au rabdare si isi fac treaba cu placere... Cealalta... Delasatoare si in lehamite de parca ti-ar face un favor
Ovidiu Ioan Popirlan
Ovidiu Ioan Popirlan2 ani în urmă
Am revenit în magazin sa îndrept piciorușele de plastic ale unei perechi de ochelari recent cumpărate, iar doctora de acolo încerca cu o nesimțită aroganta sa îmi explice ca de fapt capul meu este asimetric și urechile strâmbe, asta chiar dacă era vizibil ca ochelarii aveau nevoie de interventie. Am renunțat și acum dețin ochelari Hugo Boss în valoare de 2000 lei care stau înclinați.
Locații recomandate