/Dolj/Oftalmolog

Policlinica Tommed

Bulevardul Carol I 50, Craiova 200692, România

Policlinica Tommed
Oftalmolog
2.2
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RF3+6H Craiova, România
+40 351 431 006
policlinicatommed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Daniela Maciuceanu
Cristina Daniela Maciuceanu2 ani în urmă
Buna ziua, am fost la Dna Dr Neurolog Nuta Victorita, este un profesionist adevarat, a dat dovada de rabdare, empatie si m-am simtit nococoasa ca am apelat la serviciile dumneaiei. Un medic implicat, extrem de omenos, comunica in mod placut cu pacientii si orice pb ai avea, te ajuta sa o rezolvi, te simti incurajat! ii multumesc pt modalitatea sincera si omenoasa in care discuta cu pacientii, ii doresc multa sanatate si bucurie in tot ceea ce face!
Croitoru Iulia Stefania
Croitoru Iulia Stefania2 ani în urmă
Doamnele de la receptie ar trebui sa invete sa se comporte civilizat si sa vorbeasca frumos cu pacientii,dar aici nu prea se stie de bun simt si politete!
Una peste alta eu am avut programare la 12:30 si doamna doctor a ajuns la 12:20,mai erau 2 pacienti inaintea mea. Cand am intrebat “domnisoarele” de la receptie daca mai dureaza ca deja trecuse de ora programarii mele ele imi raspund foarte arogant si intepat ca eu am ajuns inaintea doctoritei si trebuie sa mai astept pana imi vine randul. O totala lipsa de organizare si respect! Nu recomand nici macar sa sunati,ca nu prea raspund oricum!
Maria Pauna
Maria Pauna2 ani în urmă
Consultatie la ortopedie, o jecmaneala. Clinca privata ce nu are contract cu CAS, pret consultatie 130 lei, nu au materiale sanitare, ne-au trimis sa cumparam fasa. Consultatia in final a constat in badijonarea peste bandajul vechi iar cand sa plecam la receptie ne-a mai fost ceruta suma de 100 lei pentru badijonare. Cand am cerut explicatia pt ce ni se cer atatia bani, doamnele de la receptie au avut un comportament nepotrivit pentru o clinica privata
care ar trebui sa isi respecte pacientii. Clar nu va recomand clinica Tommed Craiova.
Lillysmar
Lillysmar2 ani în urmă
3 stele doar din cauza receptionerei care a fost increzuta, nesimtita si vorbea intr-un ton pasiv agresiv cand iti faceai o programare, in conditiile in care ii vorbesti civilizat. Nu inteleg de ce nu este data afara, nu ai nevoie de studii in medicina ca sa faci programari si cu siguranta poti gasii un inlocuitor care se va comporta civilizat cu pacientii fara sa aiba aere de superioritate. Raspunzi la telefon si treci ore intr-un carnet, nu esti asa de importanta pe cat te crezi, trezeste-te la realitate si comporta-te ca un adult, nu mai ai 16 ani.
Della grande famiglia
Della grande famiglia2 ani în urmă
Cel mai slab personal posibil. De la dna Monica de la receptie si colegele dansei pana la doctorita de la ORL care intarzie cu orele si tine oamenii ca pe vite in curte pe 40 de grade. Nu ma gandeam ca in 2021 voi avea conditii mai slabe la privat decat la stat. Nesimtire de nedescris. NU RECOMAND!
Melania Angela
Melania Angela2 ani în urmă
Am apelat la serviciul de Fizioterapie. Vreau sa multumesc pe aceasta cale domnisoarei doctor pentru tratamentul recomandat, care a reusit sa-mi reechilibreze starea de sanatate, precum si celor doi tineri maseuri care au tratat cu mult respect toti pacienti, indiferent de varsta sau sex.
Am avut umarul anchilozat si as fi dorit o sedinta de masaj mai mare, insa masajul profesional de 10 minute aplicat de cei doi tineri s-a dovedit a fi suficient.
Am tot respectul pentru munca lor, pentru ca efortul depus pentru fiecare pacient necesita un plus de consum energetic personal, pe langa pregatirea profesionala.
In ceea ce priveste dotarea cred ca ar prinde bine o instalatie de aer conditionat, un tensiometru nou si o masa de masaj care s-a dovedit cam fragila pentru pacientii cu diferite greutati.
Alin ristea
Alin ristea2 ani în urmă
Nu a fost respectata programarea, intr-un final am intrat, dar doamna doctor nu a fost interesata de pacient, a vorbit la telefon aproape toata consultatia, servici groaznice, nerespectarea pacientului (noi suntem clienti policlinici respective).
Nu o sa mai revin la aceasta firma.
Stef calin
Stef calin2 ani în urmă
O policlinică jalnică cum rar am vazut în ultimul timp!!! De la aspect,atitudinea angajaților,jecmăneală fără chitanțe sau factura până la așezarea cabinetelor! Urci pe scări ca la cota 1000 și de metri! Am văzut oameni epuizați de urcare care mergeau la cardiolg sau neuro ....Rar am mai văzut asistente așa puse pe căpătuială și care profită de suferința oamenilor! RUȘINE! Ocoliți această policlinică!
Locații recomandate