/Cluj/Oftalmolog

Oftaconsult

Strada Bartók Béla 29, Strada Macului 19-21, Cluj-Napoca, România

Oftaconsult
Oftalmolog
3.6
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH96+J8 Cluj-Napoca, România
+40 725 404 070
oftaconsult.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristina Manea
Cristina Manea2 ani în urmă
Am purtat ani de zile ochelari cu dioptrii greșite în urma consultatiilor făcute la Oftaconsult. Nu recomand.
Adina Uifaleanu
Adina Uifaleanu2 ani în urmă
Aparate de ultima generatie, personal profesionist, selectie bogata de ochelari. O experienta placuta per total.
Robert Vulpe
Robert Vulpe2 ani în urmă
Arata frumos are aparate foarte bune are toaleta igiena de ultimă calitate fara aglomerație nu prea e scump EU val recomand!
Ioan Pan
Ioan Pan4 ani în urmă
Un centru de oftalmologie, respectat, cu personal calificat si amabil, insa foarte plin pe partea de programari si cu preturi ridicate. Pentru o programare fara conexiuni trebuie sa astepti in medie 2-3 saptamani.
Mihai B
Mihai B4 ani în urmă
Asa nesimtire crunta nu am vazut nici macar la spitalele de stat. Nu stiu cat e de bun medicul dar cand stai 45 de minute cu copilul la coada pentru ca nu sunt in stare sa isi organizeze eficient pacientii deja e o problema. Dupa cele 45 de minute urmeaza prima faza dupa care ne zice ca mai trebuie sa asteptam 20 de minute dar si acele 20 de minute au devenit 35. In conditile acestea cred ca personalul clinicii ar trebui sa urmeze un consult oftalmologic pentru ca ori nu scriu sa scrie corect orele la care au facut programarea ori nu stiu sa citeasca orele la care s-a facut programarea ori in cazul mai grav : nu le pasa de programare.
Gligor Gabi
Gligor Gabi4 ani în urmă
Lipsa profesionalism. M-am simtit tratat ca un numar, nu ca si o persoana.
Fara intrebari care sa dea dovada de interesul pe care medicul il poarta fata de problema clientului. Am fost trecut prin aparate cum trec cardurile prin PIOS- uri.
Sun pentru a anunta ca este posibil sa intarziu din cauza traficului, fac tot posibilul sa ajung la fix, ajung la fix si astept 15 minute pentru a fi preluat. Oare nu meritam sa fiu anuntat ca programul este putin decalat si ca nu trebuie sa imi fac griji?
Alina Marcu
Alina Marcu5 ani în urmă
Păcat de buna pregătire profesională, care este foarte tare umbrită de lipsa de seriozitate. Am avut până acum 3 programări si de fiecare datâ am fost preluati cu intarzieri de peste jumatate de ora. Cu parere de rau las aceasta recenzie, pt ca dl. Dr. Vulpe ne-a ajutat mult in trecut, dar se pare ca generatia tânara nu a preluat de la Dumnealui si seriozitatea. Din pacate.
Petre soporean
Petre soporean2 ani în urmă
RECOMAND FARA EZITARE!!!DEOSEBITA DNA DOCTOR !!!!
Locații recomandate