/Cluj/Oftalmolog

Doctorlens

Bulevardul 21 Decembrie 1989 93, Cluj-Napoca 400603, România

Doctorlens
Oftalmolog
5
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJG5+V2 Cluj-Napoca, România
+40 742 030 773
doctorlens-shop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirela Florea
Mirela Florea2 ani în urmă
Recomand tuturor persoanelor cu probleme oftamologice cabinet DoctorLens.Doamna doctor Iulia Nemes este un medic extraordinar iar aparatura ultraperformanta.D-ra de la receptie e foarte amabilă și de mare ajutor in alegerea ramelor ochelarilor.Nota10 cu felicitări!
Ramona Baroi
Ramona Baroi2 ani în urmă
Un medic de excepție! După experiențele neplăcute, avute în ultimele 10 luni , cu medici de diverse specialități, dânsa a fost ca o gură de oxigen. M a făcut să cred că nu toți medicii buni au plecat pe alte meleaguri! Felicitări, Dna doctor!
Anghel Ioana
Anghel Ioana2 ani în urmă
Este foarte important pentru toti pacientii, cu atat mai mult pentru cei in varsta, sa fie consultati de un medic empatic. La DoctorLens am intalnit-o pe doamna doctor Iulia Nemes, o adevarata profesionista. Trateaza cu multa atentie fiecare pacient, il valorizeaza, asa incat teama de diagnostic pe care o avem ia intrarea in cabinet se estompeaza. Recomand tuturor celor care au probleme oftalmologice sa se programeze la acest cabinet, si, sunt convinsa, vor fi la fel de multumiti ca mine.
Anastasia Nicolau
Anastasia Nicolau2 ani în urmă
Doamna dr. Iulia Nemes a fost cea care a reusit sa ma ajute in rezolvarea problemelor cu care ma confruntam de ceva timp.
Recomand DoctorLens tuturor celor care sunt in cautarea profesionalismului, dar care isi doresc si o interactiune prietenoasa, un medic dedicat si rabdator cu fiecare pacient.
Aparatura este un alt punct forte care m a impresionat fiind foarte performanta.
De asemenea, consultantul de vanzari este foarte implicat, ofera sfaturile potrivite creand o atmosfera foarte placuta.
Magda Costescu
Magda Costescu2 ani în urmă
Recomand cu încredere cabinetul DoctorLens!
Programările se respectă, doamna doctor Iulia Nemeș este un medic profesionist, atent și amabil. Consultantul de vânzări a fost foarte implicat, m-a ajutat să-mi aleg ramele potrivite și mi-a răspuns la toate întrebările cu multă răbdare și cu zâmbetul pe buze.
Marius Strâmbeanu
Marius Strâmbeanu2 ani în urmă
Recomand serviciile DoctorLens.

Am achizitionat doua rame de ochelari, iar toate detaliile de care am avut nevoie pana sa ma decid, precum si raspunsurile la toate intrebarile pe care le-am avut despre aceste produse le-am primit via Whatsapp (inclusiv poze cu ramele din mai multe unghiuri, etc.).

Personalul este foarte bine pregatit, recomandarile sunt prompte si obiective.

Am primit ramele a doua zi dupa confirmarea comenzii online intr-uj colet foarte bine pregatit si extrem de sigur ambalat.

Tineti-o tot asa !
Adelina Iancu
Adelina Iancu2 ani în urmă
Doamna dr. Iulia Nemes amabila, profesionista, personalul amabil, au avut rabdare sa imi aleg o rama de ochelari si sa ma ajute cu sfaturi. Programarea se face usor online, prompta, se respecta programarile. Recomand!
Florin Sirbu
Florin Sirbu2 ani în urmă
Tot respectul și admirația pentru doamna doctor, în Cluj, rar mai găsești așa ceva, în general, consult superficial, încasat banii și la revedere; aici, consultație, investigații aproape o oră. Am scris opinia mamei, 77 ani, ea a beneficiat de serviciile acestui cabinet.
Locații recomandate