/Cluj/Oftalmolog

Clinica Vedis | Centrul Oftalmologic Dr. Samoilă

Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu 7-9, Cluj-Napoca 400371, România

Clinica Vedis | Centrul Oftalmologic Dr. Samoilă
Oftalmolog
5
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH7M+88 Cluj-Napoca, România
+40 771 227 082
clinicavedis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Casandra
Casandra2 ani în urmă
După mai multe peripeții pe la cabinete oftalmologice, am ajuns la domnul doctor Samoilă, care m-a examinat și mi-a explicat, cu calm, totul ce ține de problema mea medicală. O experiență plăcută. Un medic care inspiră încredere. Asistentele de la recepție au fost amabile. Cu stimă, Irina Manole
Micha Noaia
Micha Noaia2 ani în urmă
personal extrem de profesionist si abordabil. nu am asteptat mult ca sa intram. ne-am simtit foarte bine verificati si consultati, nu s-au spus toate optiunile si costurile implicate, de la cel mai mic la cel mai mare, avantaje si dezavantaje. ingrijire de top. am devenit clienti fideli.
Cioata Crina
Cioata Crina2 ani în urmă
Am fost la dansii dupa ce am umblat la multi doctori cu un diagnostic apocaliptic. Am ajuns la dl dr. Samoila care a fost foarte direct, ne-a raspuns sincer si profesionist, nu ne-a indicat sa facem analize inutile.
Va multumim si ne bucuram sa avem si doctori specialisti si siguri pe ceea ce fac.
Cristian Nica
Cristian Nica2 ani în urmă
Am mai fost la controale oftalmologice, dar asa complet si complex ca cel de la Clinica Vedis, nu am avut ocazia. Va felicit pentru ceea ce faceti, se vede ca sunteti dedicati acestei activitati! Multumesc Doamnei Doctor Samoila, pentru profesionalismul cu care am fost examinat si pentru informatiile detaliate primite . FELICITARI !!!
Alma Vomastek
Alma Vomastek2 ani în urmă
Profesionalism 100%, echipament de ultima generatie si bineinteles, medici dedicati meseriei lor.
Doamna doctor Samoila a fost excelenta si mi-a explicat tot, cap-coada, cu recomandari si lucruri de luat in considerare pe viitor.
Cinste personalului acestei clinici pentru performanta! Sunteti la nivel occidental.
Carmen Ilea
Carmen Ilea2 ani în urmă
A fost o experienta foarte placuta! Personalul este amabil si primitor. Domnul doctor Samoila a dat dovada de mult profesionalism, rabdare si empatie. A identificat cauzele problemei cu care ma confrunt in urma unui examen foarte amanuntit si mi-a oferit solutii eficiente de tratament. Ii multumesc pe aceasta cale si il recomand cu toata increderea!
Viorica Muresan
Viorica Muresan2 ani în urmă
Domnule Doctor! Sunt o nouă pacientă a dvs.care va multumeste felului cum am fost tratată eu si sotul meu de echipa dvs.de la clinica .Pentru noi sunteti un model de doctor dupa care tratamentul verbal face mai mult poarte decât cel MEDICAMENTOS! Încă o data va multumim si DUMNEZEU sa va ajute si sa va dea multa SĂNĂTATE sa puteti trata multi oameni in suferinta! Mulțumim familia Muresan!
Opris horatiu
Opris horatiu2 ani în urmă
Aici mi-am recapatat acuratetea vizuala. Sunt extrem de multumit si doresc colectivului de aici, in frunte cu Domnul Doctor Samoila, tot binele din lume, sanatate si succese in activitate.
Locații recomandate