/Cluj/Oftalmolog

Opticris

Calea Dorobanților 14, Cluj-Napoca 400000, România

Opticris
Oftalmolog
4.2
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJC2+MF Cluj-Napoca, România
+40 364 416 500
opticris.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Panait
Panait2 ani în urmă
Profesionisti si foarte amabili !
Izabella Radoi
Izabella Radoi4 ani în urmă
De foarte mult timp nu am avut o experiență mai neplăcută decât aici, în calitate de client.
Am vrut o consultație optometrică și achiziționarea unei perechi de ochelari. Am fost întâmpinată/luată la rost cu: „Aveți programare? Știți că astăzi e Black Friday!”. Da, știam acest aspect, și i-am spus doamnei că tocmai acesta este scopul pentru care am venit, să beneficiez de oferte și că aștept să îmi găsească o oră de programare. Am ocupat, deci, în mod surprinzător, prima programare din zi care era și liberă și care urma să fie în aproximativ 15 minute și am așteptat să vină doamna care urma să facă această consultație. Între timp, a sosit și un domn, care, la fel ca mine, nu avea programare și a fost și el programat. Am așteptat împreună pe bancă. Atunci când a sosit doamna optometrist, ne-a întrebat cine așteaptă pentru consult, și am spus că așteptăm amândoi, doar că eu am ajuns înaintea domnului și m-am îndreptat către încăperea în care urma să se facă consultul. Doamna și-a așezat mâna pe umărul meu și mi-a spus că este superstițioasă și îi place să-și înceapă ziua cu un bărbat. I-am răspuns că nu pot să o ajut în acest sens că nu aș putea să-mi fac o schimbare de sex pe loc, încă sperând că suntem la faza de glumit înainte de consult. Mi-a spus atunci că durează doar 10 minute până îl consultă și că oricum mai este până la 10:30, dându-mi de înțeles că o să-l primească mai întâi pe domnul de lângă mine.
Pentru un asemenea comportament discriminatoriu față de client nu voi mai apela niciodată la serviciile dumneavoastră. Dacă eram o persoană mai puțin ocupată, sesizam și autoritățile competente.
Ger Vlad
Ger Vlad4 ani în urmă
Laboratorul are niste doamne foarte amabile si ajutatoare, de nota 10
Calin
Calin4 ani în urmă
Doamna de la service, merită statuie. Mii de mulțumiri !!!!!
Bogdan Suciu
Bogdan Suciu5 ani în urmă
Am cumpărat rama de la firma lor anul trecut. De câteva zile o balama s-au rupt și am fost cu ei sa mi repar. In prima faza mi-au zis că nu se pot repara (deși rama e fabricata de firma lor) și că trebuie să îmi aleg o rama noua. Cu alte cuvinte sa să plătesc încă 200-300 lei pe o rama noua pentru o balama care nu e mai mult de 50 de bani. După ce am mai negociat cu domnișoara, mi s-a spus că ochelarii vor fi trimisi la laborator sa se încerce o reparare și să mă prezint a 2-a zi la laborator sa ii ridic. Am predat ochelarii, iar o zi întreagă a trebuit să invat fara ei, cu durerea de ochi și de cap aferenta( un sacrificiu mic care ar fi meritat daca ii primeam reparați). A doua zi m-am prezentat la laborator iar doamnele nu știau nimic de nicio rama pe numele meu. Au telefonat înapoi la firma de pe eroilor și am aflat că ochelarii nu au fost trimiși și nici nu au avut macar intenția să îi trimită. M-au pus pe drumuri degeaba când aveau numărul meu de telefon și puteau să mă anunțe de unde ar trebui sa ii ridic. Întâmplarea a mai făcut să mă prindă și furtună pe drum ceea ce a pus capac la tot. Pentru o firma atata de mare, profesionalismul e la pământ.
Joceline Lopez
Joceline Lopez5 ani în urmă
(Tradus de Google) Am venit pentru că șurubul care ținea ochelarii de soare s-a desprins și mi s-au rupt ochelarii. Doamna care lucra a fost atât de amabilă să o repare și a refuzat să mă taxeze. Mulțumesc!

(Original)
I came because the screw holding my sunglasses came off and my glasses broke. The lady working was so kind to fix it for me and refused to charge me. Thank you!
Marin Onaca
Marin Onaca6 ani în urmă
O experienta placuta,doamnele sint foarte pricepute si de treaba.
Dragos Rebegea
Dragos Rebegea2 ani în urmă
Port ochelari de la 15 ani si in fiecare an am facut cel putin o consultatie. Aici am avut parte de cea mai profesionista si de calitate consultatie de pana acum. Doamna medic a fost foarte rabdatoare si mi-a explicat fiecare detaliu pe care il face si ce efect are asupra vederii mele. Voi reveni cu siguranta!
Locații recomandate