/Bucuresti/Oftalmolog

Optica Vedere Dristor

Bulevardul Camil Ressu nr 4, București 031747, România

Optica Vedere Dristor
Oftalmolog
5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C49Q+JR București, România
+40 741 767 574
optica-vedere-dristor.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina Avadani
Madalina Avadani2 ani în urmă
Iuliana I
Iuliana I2 ani în urmă
Recomand cu toată încrederea!
Adevărați profesioniști.

Vă mulțumesc pentru calitatea serviciilor dvs!
Laura Jamil
Laura Jamil2 ani în urmă
Bogdan Marian
Bogdan Marian3 ani în urmă
Seriozitate de fiecare data.
Mihai Rusu
Mihai Rusu2 ani în urmă
Serviciu excelent. Am mers la ei să cumpăr ochelari pentru calculator. Am obținut un preț bun, iar produsul e minunat. Sunt mulțumit. Recomand
Dan Penciu
Dan Penciu2 ani în urmă
I-am vizitat pentru un consult si schimbarea lentilelor. Experienta a fost foarte buna de inceput si pana la final. Domnul care monteaza tocmai iesise la o tigara, insa a renuntat imediat si m-a invitat inauntru, desi mai era o colega disponibila. Doamna care m-a consultat a dat dovata de profesionalism, rabdare si a raspuns cu amabilitate la toate intrebarile. Masuratorile au fost corecte, sfaturile competente si lentilele montate cu grija dupa vreo 7 zile cand au sosit. Recomand cu placere servicii de calitate.
Anca Colceru
Anca Colceru2 ani în urmă
Sunteți Minunați !!!
Am intrat cu Maia în magazin având inima cat un purice, nu știi la ce sa te aștepți când spui celor din jur că al tău copil are autism.De cele mai multe ori reacția este de a te departa fata de acel copil.
La Optica Vedere Maia a simțit căldură sufletească ,a stat liniștită că domnul amabil sa ii regleze rama, a salutat și a fost salutată de întreg personalul .
Atenția la detalii m-a șocat :lentilele recomandate sunt foarte bune, rama de calitate și rapiditatea cu care a fost onorată comanda.
Și dacă trebuie sa va dau un 10+ +o fac pentru reclama cu Pavel Bartoș ,este un omuleț de milioane care v-a molipsit cu starea lui de bine.
Sa nu va schimbati dragilor, țineți calitatea și ospitalitatea că și carte de vizita ,iar eu in calitate de părinte a unui copil deosebit, pe lângă mulțumirile aduse ,va voi recomanda din suflet și altor parinti.

Cu Stima
Anca
Elena Baldovin
Elena Baldovin2 ani în urmă
Locații recomandate