/Bucuresti/Oftalmolog

Policlinica Rahova

Strada Malcoci 4, București 052034, România

Policlinica Rahova
Oftalmolog
2.7
80 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C35C+MC București, România
+40 21 423 2080
policlinicarahova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marinica
Marinica2 ani în urmă
O institutie medicală de evitat!
Acolo unde, pentru o fisa medicală, este nevoie sa vii cel puțin doua zile (asta dacă ești norocos și orientat), consider ca este de evitat.
De ce? Pentru ca unii medici au program pana la ora 14 (teoretic; practic pleacă mai devreme), iar alții după ora 14 (teoretic; practic ajung la 14:40 și dereglează toate programările). Iar ca sa îți închei fisa medicală este nevoie sa ajungi pana in ora 15:00 (fapt care este imposibil având in vedere cele de mai sus).

Toate cele de mai sus, alături de prețul de 30 de lei pentru fiecare cabinet in care intri (preț/serviciu prestat - NU MITA), cu un cost final de 210 lei pentru fisa medicală, ma conduc la aceasta singură stea pe care o pot oferi.

Nu sunt in măsura sa analizez restul nemulțumirilor pacienților (cam mulți pacienți nemulțumiți in perioada cât eu am bântuit aceasta unitate medicală).

Recomand alte unități medicale pentru cei care au aceleași nevoi ca și mine.
Her Catalin
Her Catalin2 ani în urmă
Jale! Am fost la ortopedie și am întâlnit un doctor fara empatie, care nu vrea sa rezoneze cu pacientul, plictisit, cu ochii doar după ceva...nu-i mai satura Dumnezeu pe astia, nu se gândesc ca sunt oameni amărâți! Urat!!!
Anakin Skywalker
Anakin Skywalker2 ani în urmă
Am avut o programare la cabinetul de stomatologie la Arvinte Cosmin și am stat 3 ore,au intrat pile și personaje care nici 15 min nu au stat....și abia ultimul am intrat, bineînțeles că nu am mai intrat...de evitat acest stomatolog....
Constantin Lapadatescu
Constantin Lapadatescu2 ani în urmă
Eu am fost in doua locatii , la dermato si la radiologie.Am fost cu programare si sunt multumit de felul cum am fost consultat . Mergeti cu incredere dar dupa concediu .
Maria Elena
Maria Elena2 ani în urmă
Degeaba ai bon ca sa intri la doctor si astepti de 3 ore sa ajunga la tine, cand vine o femeie fara programare fara nimic care intra inaintea ta ca vezi doamne a ajuns tarziu.
Gabi mmg mmg
Gabi mmg mmg3 ani în urmă
Am avut neplăcerea de a calca pragul medicului oncolog Corlan Ștefania, fusesem atenționata de pacienții de pe hol ca lucrează în echipa cu, cumnata ei (asistenta)....ca ambele funcționează pe aceeași suma. Nu recomand, am plecat de acasă hotărâtă sa nu las un leu în cabinet de stat....si se pare ca nu s a finalizat nimic referitor la vizita mea. Foarte răutăcioasa....parca eram o infractoare, asa m a tratat. Ce sa mai....aveti grija unde mergeți, specimenul acesta este un specimen de evitat.. Data viitoare o înregistrez, la recorder cu ea. Sa citească acest review negativ, sa i fie teama sa mai trateze oamenii ca pe niște delincvenți.
Alexandra Manea
Alexandra Manea2 ani în urmă
De evitat ! De o săptămână sun ,de aproximativ 10 ori pe zi și nu răspunde nimeni ,pentru o programare la dermatolog,deși au program de dimineața până seara.
Diana Luncan
Diana Luncan2 ani în urmă
Personalul de la Informatii total nepregatit, vocabular de mahala si atitudine aroganta ,iar la NEUROLOGIE nu raspunde nimeni la telefon . Aflandu ma in fata cabinetului si sunand, acestea inchideau apelul . Erau in cabinet la ora 9.00 luand masa ,fara nicio jena , fara sa poarte masca in cabinet ,iar pacientii asteptau la usa si cate 15 de min doar pentru o programare. Pentru 2021 e o rusine...
Locații recomandate