/Bucuresti/Oftalmolog

Noblesse Medical Clinica ORL si OFTALMOLOGIE

Șoseaua Chitilei Nr. 16, București 012391, România

Noblesse Medical Clinica ORL si OFTALMOLOGIE
Oftalmolog
1
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
F2GV+R8 București, România
+40 770 291 270
noblessemedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Panait
Marius Panait2 ani în urmă
Nu recomand. Preturi mari, calitate slaba. Totul pe repede inainte. Escroci. Prietenii mei s-au intors dezamagiti total.
Florin Catrina
Florin Catrina2 ani în urmă
O bataie de joc!! Te mint in față!! Astept de 1h 30 min programarea, baga persoane in fața.. Horror!
Ana Cristea
Ana Cristea2 ani în urmă
Asistentul era mai bun decât doctorița pe nume Gabriela Paraschiv. Femeia mi-a blocat un pistol în ureche și a avut nevoie să îi fie sugerat să ceară ajutor. Consider că este o jignire la adresa tuturor celor care au studiat medicina să fie numită doctoriță. Cer să fie concediată, cred că a folosit pistolul acela întâi să își găurească neuronii și să îl lege împreună, deoarece altfel nu ar fi putut face sinapsa, oricum nu a reușit. Felicitările mele asistentului, în el am încredere, ar trebui să ia locul doctoriței.
BESTADMIN SOLUTIONS
BESTADMIN SOLUTIONS2 ani în urmă
Cea mai proasta alegere din viata mea, mi-am chinuit fetita de 2 luni la asa zisa dr Paraschiv Gabriela care nu e in stare sa dea 2 gauri pentru cercei cat de cat drepte. Sa vezi cum iti plange puiul dupa 2 gauri in aceeasi ureche si tot prost facute , e o adevarata drama! Dumneaei face semn cu markerul , iti cere parerea si dupa da gaura cu pistolul in alta parte de se vede semnul. Doamna pentru binele umanitatii, tot pretindeti ca aveti copil, lasati-va de "sportul asta". Chinuiti copii degeaba.
Cristian Ghitulescu
Cristian Ghitulescu2 ani în urmă
TOTAL NESERIOSI ! In data de 23.10.2020 m-am programat la test Covid PCR la prima ora. Am ales varianta de 24-48 h rezultat, la pretul de 300 Ron. Au incercat sa ma convinga pt varianta de 500 Ron in 12h rezultatul. Azi cand scriu acest review suntem in 28.10.2020 si nu am primit nici un rezultat, nici telefonic, nici prin e-mail si nici nu raspunde nimeni la vreunul din numerele de telefon. Legea spunand clar ca ai obligatia sa te autoizolezi pana la aflarea rezultatului....deci nu am cum sa ma duc personal sa-l ridic. NU RECOMAND !
Locații recomandate