/Bucuresti/Oftalmolog

DAYANE G.T. IMPEX

Sos. Berceni, 3, Bucuresti-Sector 4, Bucuresti, 041901, București, România

DAYANE G.T. IMPEX
Oftalmolog
3.3
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94RF+MF București, România
+40 21 634 4591
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Slamnoiu
Ioana Slamnoiu2 ani în urmă
Groaznic!
Bobe Romeo
Bobe Romeo5 ani în urmă
Recomand cu toata responsabilitatea! Nu am interactionat pe partea de vanzari dar pe partea de service-reparatii extraordinari. In 5-10 minute mi-au montat lentilele (erau in prealabil taiate la dimensiunea ramei) pe rama si culmea, nu stiu unde mai gasesti in zilele noastre asa ceva, nu m-au taxat cu nimic. Tin sa spun ca sunt din Oltenita , jud Calarasi si am incercat atat in Oltenita cat si in Calarasi si nu am gasit pe nimeni sa faca treaba asta. Multumesc!
Corina Matei
Corina Matei5 ani în urmă
Dau 1 stea ptr ca fac preturile pe loc si sunt mincinoși !!

A fost soacra mea si i-au spus ca e gratuita consulatia, a fost cumnata si i au spus ca este contracost doar daca pun picături de dilatație si i-au mai spus ca lentilele UVTech sunt 180 lei in oferta.
Amândouă au primit reteta in urma consultației doamnei doctor si au achiziționat rame cu ochelari (au platit 200 lei ca au avut rame de pana in 100 lei).

Merg si eu la recomandarea lor si cand solicit consultație ma trimite la tehnician. Stiam de la ele ca e doamna doctor asa ca mai intreb odata si ma trimite in alt cabinet.
La final imi spune ca lentilele UHTech sunt in oferta la 300 lei și consulatia 40 lei ptr ca mi a dat trimitere (lacrimi artificiale si vitamine asa cum da tuturor).
Am platit vreo 600 cu totul... Doar ca au dat pret din burta, neavând lista de preturi afisata.

Cel mai rau ma enervează ca i am spus doamnei doctor ca dacă pastilele imi afecteaza posibila sarcina le refuz si mi a zis ca sunt vitamine... Am platit 120 lei pe reteta la ea si pe vitamine scria: a nu se administra in sarcina.

Asa ca i am platit degeaba consultatia si vitaminele. Neprofesionisti, mincinosi. Probabil au comision fufele de la recepție.
Noroc ca sunt ok ochelarii...
Monica Chinezu
Monica Chinezu5 ani în urmă
Serviciu pers din incinta este ok cu singura precizare nu dau preturile corect iar consultațiile tot le plătești chiar dacă faci la ei ochelari
A G
A G2 ani în urmă
Groaznic! Nu sunt în stare sa te consilieze la alegerea unor ochelari potriviți și nu cunosc dimensiunile existente ale lentilelor,pt. alegerea celor corecte.te tratează cu greata și superioritate. Preturi mari și calitate proasta.
Clar nu voi mai reveni niciodată!!
Catalin Vanesa
Catalin Vanesa2 ani în urmă
Gest oribil. Pe afisi afara scrie determinare diobitri100% dar dupa determinare mi s-a cerut sa achit 50lei . Ramele par falsuri. De evitat.
Mihai Constantin
Mihai Constantin2 ani în urmă
După 4 luni lentilele s-au mătuit !Prețul piperat ! Garanția nu te ajută la nimic ! Nu recomand !
Alexandru Alex
Alexandru Alex2 ani în urmă
Felicitări ! Mai rar așa în zilele actuale, profesioniști,impecabil,rezolvare pe loc , mulțumesc !
Locații recomandate