/Bucuresti/Oftalmolog

Optica Orange Parklake

Str. Liviu Rebreanu 4, București, România

Optica Orange Parklake
Oftalmolog
3.7
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CX+2J București, România
+40 748 221 539
orangeoptic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Elena Mihai
Elena Mihai2 ani în urmă
Este prima data cand sunt cu adevarat incantata de serviciile oferite de un magazin de optica. Ma refer la intregul proces, de la consultatia pentru stabilirea dioptriilor si pana la executia ochelarilor: totul a fost facut cu profesionalism si multa rabdare, cu explicatii detaliate, ajutandu-ma sa aleg cea mai buna optiune pentru mine, care sunt detinatoare de dioptrii destul de mari, in special pentru citit. Multumesc si va doresc cat mai multi clienti la fel de fericiti ca mine!
Berinde Vasile
Berinde Vasile2 ani în urmă
Doamna de la recepție a fost super amabila si mega ajutatoare.Am intrat impreuna cu un prieten care avea nevoie de o pereche de ochelari pentru telefon,calculator etc.
Am plecat de la acest magazin cu multe informatii si bineinteles am si achizitionat o pereche de ochelari. Recomand cu incredere acest magazin.
Iulian Cîrstea
Iulian Cîrstea2 ani în urmă
Foarte scump o pereche de lentile între 1100 -1300 lei pe bune? Cu banii ăștia îți cumperi un televizor sau un smartphone performant am fost la altă optică și am plătit pentru aceleași tip de lentile 320 lei cu tot cu montaj. Nu recomand decât acelora care nu au ce face cu banii
Mihai
Mihai4 ani în urmă
Ramele la această optica sunt sub orice critica, fara a sa mai vorbesc de personalul execrabil si nepoliticos.
Dina Andrei
Dina Andrei4 ani în urmă
Personal amabil si ochelari de calitate. Multumesc Orange Optic
Ioana Gheorghe
Ioana Gheorghe6 ani în urmă
(Tradus de Google) Am găsit acest magazin din întâmplare după extinderea Sun Plaza Mall. O bună abordare a clienților - abordare prietenoasă a personalului medical plină de informații și extrem de bine primită. Selecția lor de cadre a inclus unele dintre cele mai recente tendințe, în timp ce diverse în stil.

Nu știu încă despre calitatea lentilelor cu rețetă, pentru că am cumpărat doar lentile de contact cu rețetă, dar plănuiesc să achiziționez niște ochelari noi și sunt destul de optimist în acest sens.

Recomand-o definitiv!

(Original)
Found this store by chance after the Sun Plaza Mall expansion. Good customer care - friendly approach of the medical staff brimmed with information and extremely well received. Their selection of frames included some of the latest trends, while diverse in style.

Don't know about the quality of prescription lenses yet, cause I only bought prescription contact lenses, but planning on purchasing some new eyewear and i'm quite optimistic about it.

Definitely recommend it!
STAN Alin
STAN Alin2 ani în urmă
Cu siguranță personal profesionist, dedicat și amabil - cum rar întâlnești.
Recomand fără rezerve!
Marijuana #I'm the power
Marijuana #I'm the power2 ani în urmă
Locații recomandate