/Bucuresti/Oftalmolog

Clinica Oftaclear A

Aleea Câmpul Moşilor, București, România

Clinica Oftaclear A
Oftalmolog
4.1
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F42G+9V București, România
+40 726 886 886
oftaclear.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Polixenia Colea
Polixenia Colea2 ani în urmă
Am fost la aceasta clinica în august 2020 la recomandarea unui medic. Fără o consultație mi-au făcut o injecție cu Avastin care costa 500 de lei. M-au chemat și în octombrie și am mai făcut una, încă 500 de lei, apoi au spus ca ne întâlnim în noiembrie sa programam operația, o operație dificila care și-au asumat-o. I-am sunat în noiembrie, decembrie și ianuarie și d-na Gabi asistenta m-a mintit ca vb cu medicul și ma suna. Am rugat sa îmi facă programare la o consultație și nu a vrut. Bineînțeles că nu au sunat nici în ziua de azi. Între timp m-am programat la alt medic, la alta clinica m-am operat, sunt bine. Am înțeles de ce s-au retras. Medicul care m-a operat mi-a explicat cu o decenta ieșită din comun fără sa jignească sau sa acuze dar sa înțeleg eu de ce s-au retras. Te cheamă la o ora și aștepți patru dacă ai noroc nefiind din București Nu recomand! Neserioși! Nu dau numele medicului din respect pentru mine și pentru medicul care mi l-a recomandat Neserioși!
Denisa Enache
Denisa Enache5 ani în urmă
Medicii sunt profesionisti iar preturile accesibile! Operatia de cataracta a bunicii mele a fost un succes! Recomand!
Raluca Sandra
Raluca Sandra5 ani în urmă
Excelent! Medicii sunt adevarati profesionisti, servicii de calitate la preturi accesibile! Recomand cu incredere!
Bogdan Chelan
Bogdan Chelan5 ani în urmă
Cea mai slaba calitate/pret pe care am întâlnit-o intr-o optica care se vrea cabinet oftalmologic..penibil..
Raduta viorica
Raduta viorica2 ani în urmă
Am venit la aceasta clinica pe data de 12.10. 2020 . pentru o consultatie. Cum era firesc dupa consultatie, mi-am comandat ochelarii pe care mi-am dorit , cu lentile progresive. Aici a inceput calvarul. Cu ochelarii acestia nu vedeam de aproape, iar la distanta ameteam. Am cerut sa revin la forma dinainte. Ochelarii de distanta nu am cu ce sa-i compar. Cu cei de aproape vad f.f. slab. Eu stiu care este motivul, tehnicianul a gresit montand dioptrii mari pe lentila lata (mare). Problema este costul destul de mare si calitatea proasta. ? ? ?
Viorica Dinu
Viorica Dinu2 ani în urmă
Sunt cu mama în această locație pentru o operație de cataractă, si nu imi place deloc.Se plimba niste muncitori pe aici, nu se stie în ce scop, receptionera a spus că nu este problema ei.Un individ( bănuiesc că infirmier) a schimbat o folie de pe podea fără manusi si dupa aceea a intrat într-un cabinet fără să se spele pe mâini, iar putin mai tarziu si-a schimbat folia de pe papuci tot fără mănuși. Pacienții nu primesc folie pentru incaltaminte , o parte din personal nu poarta mască.
MiB
MiB2 ani în urmă
Personal profesionist și empatic.
Dotări superioare și un mediu prietenos.
Calitatea serviciilor medicale la superlativ.
Lucica Ion
Lucica Ion2 ani în urmă
Medicii foarte buni iar serviciile au fost excelente.Respect pentru aceasta echipa! Voi reveni cu drag
Locații recomandate