/Bucuresti/Oftalmolog

OPTI ITALY - ochelari vedere, lentile ochelari, optica medicala sector 2

Șoseaua Mihai Bravu nr. 114 bloc 4D, parter, București 021333, România

OPTI ITALY - ochelari vedere, lentile ochelari, optica medicala sector 2
Oftalmolog
5
717 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RJ+JV București, România
+40 751 425 425
optiitaly.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lorena Vladutu
Lorena Vladutu2 ani în urmă
O clinica exceptionala de la amabilitatea si priceperea specialistilor pana la curatenia si organizarea din interior. Este al doilea an cand vin aici si cu siguranta voi reveni si pentru urmatoarele consultatii periodice. Ramele si lentilele sunt de calitate, iar personalul intotdeaua zambitor si primitor!🥰
Mihaela Coman
Mihaela Coman2 ani în urmă
Am avut nevoie urgenta de o pereche noua de ochelari, chiar inainte de Craciun, la Opti Italy am primi raspunsul ca pot fi gata pe 28 decembrie. Astfel ca am deci sa imi fac aici ochelarii si am avut surpruza placuta sa gasesc servicii de cea mai buna calitate la preturi rezonabile (am facut aici 2 perechi de ochelari la pretul uneia in alta parte, chiar daca a fost o promotie, eu zic ca este f ok). Personalul de la magazinul din Mihai Bravu 114 este foarte amabil si profesional, multumesc pe aceasta cale si recomand cu incredere serviciile Opti Italy.
Cristi Ene
Cristi Ene2 ani în urmă
Aceasta optica am descoperit-o primind reclama ofertelor promotionale.Sincer am crezut ca este o alta oferta din piata cu clauze nespuse, dar am creditat-o cu incredere si am incercat.Bine am facut, descoperind un optician profesionist si empatic ce mi-a oferit mai multe alternative de luat in calcul si toate informatiile necesare.Pot confirma ca perechea de ochelari este foarte bine lucrata, respecta toti parametrii si ma ajuta.Pare fiabila, rezistenta si ergonomica.Va multumesc si sper sa aveti in continuare servicii cat mai bune la preturi cat mai mici.Mult succes!
Alina Borza
Alina Borza2 ani în urmă
Experienta deosebita. Am fost tratata cu profesionaism si rabdare. Cred ca am incercat cel putin 20 de rame de ochelari si dna de acolo nu a fost nici un moment deranjata. Recomand cu incredere. Calitatea produselor este foarte buna si preturile sunt ok.
Alexandra Jitarel
Alexandra Jitarel2 ani în urmă
Am venit îndemnata de recenzii, am plecat uimita, cu așteptările depășite.
Controlul a fost plăcut și făcut cu răbdare, testând de repetate ori între 2 lentile pana să-mi dau seama care este mai potrivita.

Ochelarii au fost gata a doua zi.

Minunat.
Danescu Marilena
Danescu Marilena2 ani în urmă
Sunteți minunați! Din prima clipă când am pus ochelarii pe nas am fost mulțumită și asta pentru că nu a fost nevoie de acomodare! Nici vorbă de vedere perturbată sau dureri de cap datorate noilor lentile! Este pentru prima dată în ultimii 8 ani când am a avut parte de o pereche de ochelari nouă, cu care m-am înțeles pe loc!😊
Ramele și lentilele sunt de calitate și cel care a făcut ochelarii este un profesionist!🙏
Personalul este foarte amabil și discret îți explică tot ce trebuie să știi despre modul în care trebuie întreținuți ochelarii și îți stau la dispoziție pentru orice nelămurire pe care o ai!
Super 😇😇😇
Claudia Tudorascu
Claudia Tudorascu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag aceasta optica medicală. Personalul este foarte primitor și deschis către client. Cu siguranța ne vom întoarce data viitoare și vom recomanda și prietenilor Opti Italy.
Petrisor ciuciuc
Petrisor ciuciuc2 ani în urmă
Recomand aceasta optica deoarece personalul este unul calificat si care isi da toata silinta cu oamenii care pasesc pragul cabinetului ca acestia sa plece multumiti pentru serviciile prestate.
Locații recomandate