/Bucuresti/Oftalmolog

FOCUS OPTIC

Str. Monetăriei, Nr. 12 Ap. 1, Parter, Interfon 01, București 011216, România

FOCUS OPTIC
Oftalmolog
5
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F33M+R2 București, România
+40 760 660 360
focusoptic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bogdan Chirita
Bogdan Chirita2 ani în urmă
Venim aici de mai bine de 5 ani. Recomandam cu toată încrederea. Dna Doctor Goicea este un adevărat profesionist, fiind la curent cu cele mai noi tehnici de recuperare/tratare/prevenire a problemelor oftalmologice. Suntem foarte mulțumiți!
Iolanda Gligan
Iolanda Gligan2 ani în urmă
Personal calificat, extrem de amabil, iar medicii fac tot posibilul să te ajute și să îți rezolve problemele. Au grijă să fii mereu pe primul loc.
Aparatură de ultimă generație și profesionalism.
Le sunt client de foarte mulți ani și le voi fi în continuare.
Maria
Maria2 ani în urmă
Vin aici de aproape 3 ani, si nu am cuvinte. Personalul este extraordinar, amabil si dornic sa te ajute. Doamna dr este incredibil de talentată și este nu doar un medic dar si un om super 👏 Si personalul este bine pregătit, chiar am avut nevoie sa mi schimb ramele, si am avut un mare noroc sa întâlnesc o domnișoară, care a fost fix ce trebuie. Sincera, efectiv ca o sora, m a indemnat ce si ce sa nu aleg 🤍 Va recomand cu drag !
Mihai Alistar
Mihai Alistar2 ani în urmă
Suntem pacienti Focus Optic de mutli ani si suntem foarte multumiti de grija si profesionalismul oferite de doamna doctor.
Iulia Florea
Iulia Florea2 ani în urmă
Desi doamna doctor este profesionista, domnisoarele / doamnele asistente de la receptie au o atitudine care strica locul.
Una dintre ele mi-a spus, cu o atitudine superioara, sa iau o lentila de contact si s-o pun intr-o cutie, desi aveam pupilele dilatate si nu vedeam absolut nimic.
Cateva saptamani mai tarziu am sunat sa vad cum pot schimba o reteta din lentile de contact in ochelari iar raspunsul, de mai multe ori, a fost "vorbim cu doamna doctor si va sunam inapoi".
Un loc unde sigur nu vreau sa mai ajung, din cauza atitudinii asistentelor.
Elena Dinca
Elena Dinca2 ani în urmă
Am fost foarte plăcut impresionată! Am venit la consult anxioasă (mi se spusese, în altă parte, că e posibil să am glaucom), dar am fost întâmpinată cu multă căldură, răbdare și profesionalism, atât din partea doamnei doctor, cât și din cea a asistentelor. Am să revin aici oricând voi mai avea nevoie!
Cristina Loredana Lup
Cristina Loredana Lup2 ani în urmă
Merg la acest cabinet de peste 7 ani, sunt foarte multumita! Intreaga echipa este de mare ajutor si recomandarile sunt adaptate nevoilor si stilului de viata al pacientului. Multumesc!
Adrian popescu
Adrian popescu2 ani în urmă
- Bunicutule. Da de ce ai ochii asa de mari ? - Ca sa te vad mai bine 🧐. Acum si cu o pereche de ochelari cu lentile progresive, nou nouta. Calitate si profesionalism . Recomand 100 %.
Locații recomandate