/Bucuresti/Oftalmolog

Hexamed

Strada Iordache Golescu 17, București, România

Hexamed
Oftalmolog
4.9
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F358+9J București, România
+40 747 072 287
hexamed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Calin Mihaela Adina
Calin Mihaela Adina4 ani în urmă
Este clinica unde mergem atât eu cat și copilul și mama mea, deci 3 generații (7, 40 și 60 de ani). Suntem foarte mulțumiți de servicii, noi am mers la Dr.Cristina Patentasu care ne este f draga și un doctor extraordinar, dar sunt convinsă că oricare din ceilalți doctori sunt buni profesionisti. Clinica are aparatura performanta și ne a ajutat fara probleme in diagnosticarea problemelor mai mici sau mai mari legate de ochii noștri. De fiecare data am intrat la timp și nu au fost nici un fel de probleme. Recomand cu încredere!
Claudia P
Claudia P4 ani în urmă
O clinica unde mergem cu drag cu toata familia. Medici foarte buni si aparatura noua si performanta. Copiii ma intreaba de fiecare data cand plecam de la dr Cristina Patentasu cand vom mai reveni. Am gasit sprijin si ajutor oricand am avut nevoie. Recomand cu incredere!
Aida Sarbu
Aida Sarbu4 ani în urmă
Am mers in clinica atat cu pustiul de 8 ani cat si cu mama, ambii la doamna doctor Cristina Patentasu.
Pe langa profesionalism, atentie la detalii si dedicare,privire de ansamblu asupra pacientului si a posibilelor sale probleme, am gasit si tehnica de ultima generatie, acoperind o plaja mare de diagnosticare, o atmosfera prietenoasa, oameni intelegatori si dornici sa ajute, de la receptie pana la optica medicala.
Cu siguranta controalele le vom face acolo de acum incolo.
K - nine
K - nine2 ani în urmă
Personal amabil si aparatura de ultima generatie. Doamna doctor Zamfiroiu este o adevarata profesionista. Recomand!
Gabriela Mihaela
Gabriela Mihaela2 ani în urmă
Am luat cea mai buna decizie de a ma opera la ambii ochi la Hexamed (Bucuresti) tinand cont ca sunt din Timisoara,unde din pacate pe primul loc este business-ul.
Am avut parte de profesionalism,calitate,amabili
tate si bun simt.
Ma simt foarte bine,vad corect dupa 32 de ani si acest lucru se datoreaza dnei doc.Patentasu Cristina si dnului doc.chirurg Bengus Cristian.
Garantez ca toata echipa este la superlativ.
Multumesc din suflet si mi-as dori ca si peste multi ani sa aud de dvs numai de bine.
De la primul consult pana la ultimul, m-am simtit tratata ca in occident.
Laura Suceveanu
Laura Suceveanu2 ani în urmă
O clinica f buna! Dau 5 stele atat personalului de la receptie, format din fete oricand gata sa ajute, cat si dnei doctor Cristina Patentasu, care m-a primit 3 zile la rand, mi-a rezolvat problema cu profesionalism si rabdare, dand dovada de o mare empatie! Multumesc, dna doctor!
Elena Papadie
Elena Papadie2 ani în urmă
Am mers la aceasta clinica la doamna doctor Cristina Patentasu din partea careia am simtit mult profesionalism si empatie. As fi dat mai mult de cinci stele.
Ella. Ela S
Ella. Ela S2 ani în urmă
Adevarati profesionisti dedicati pacientilor .Multumiri intregii echipe Hexamed in special d-nei dr Nicoleta Zamfiroiu- Avidis un om de nota 10 care a operat-o pe matusa noastra in data de 17.06 .2020.
Locații recomandate