/Bucuresti/Oftalmolog

Doctor Alina Gheorghe

Calea Șerban Vodă 35, București 040202, România

Doctor Alina Gheorghe
Oftalmolog
3.7
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4F3+24 București, România
+40 730 118 926
doctoralinagheorghe.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 12–19
Mirecuri: 12–19
Joi: 12–19
Vineri: 12–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Savu Nicu
Savu Nicu2 ani în urmă
Aveam pterigion de câțiva ani buni, însă puteam să văd și am amânat mereu intervenția. Acum însă, de mai bine de un an, începuse să intre acea excrescență în câmpul vizual și nu am mai putut să las pe mai târziu. D-na Gheorghe a avut grijă de mine și a eliminat pterigionul într-o operație în urma căreia m-am recuperat rapid. Acum îmi dau seama cât de mult a contat, inclusiv estetic, această operație.
Mara Bizdrigheanu
Mara Bizdrigheanu2 ani în urmă
Am fost la un pas de a-mi pierde definitiv ochiul, din cauza unei infecții netratate , pe care am lasat-o și calmat-o din când în când cu pastile , asa cum credeam eu. Printr-o minune am ajuns încă la timp la dna doctor, înainte ca nervul optic sa fie ireversibil afectat. Vad din nou, deși la doar 35 ani, puteam sa rămân cu un singur ochi
Vali Basag
Vali Basag2 ani în urmă
Tatăl meu suferea de cataracta de mai bine de 10 ani .Teama de operatie a fost cea care l-a împiedicat atâția ani sa-si recapete vederea Nu a mers prea mult la medic, de obicei, iar propunerea unei intervenții la ochi era mai mult decât înfricoșătoare. După un consult la dr.Alina Gheorghe s -a lăsat convins. Are 82 ani și este operat la ambii ochi de dna doctor. De fiecare data îmi spune ca ce bine ar fi fost sa fi ajuns mai devreme la operatie
Cristina-Teodora-Roxana Corciova
Cristina-Teodora-Roxana Corciova2 ani în urmă
Nu recomand aceasta femeie doar dacă doriți pe lângă problema pe care o aveți sa fiți tratati cu superioritate și sa plecati cu nervi! Sa știți doamna draga ca nu sunteți nici Dumnezeu, nici n-ați terminat la Harvard medicina, nici nu v-ați remarcat intr-un mod deosebit la nivel internațional! Sunteți un simplu medic care are o atitudine de balta specifica sistemului românesc, care vorbește doar cu “pacienții” ei, asta însemnând cei din privat ca doar ce va deconteaza statul nu va ajunge. Lipsa totala de respect fata de pacient, lipsa de feminitate, lipsa de “umanitate”.

Ca răspuns la mesajul Dvs.:
Eu sunt socata de faptul ca dvs. afirmați ca m-ați tratat acum 3 ani in condițiile in m-ați cunoscut in urma cu câteva luni, și asta pentru ca erați de garda la spitalul Lahovari. Va asigur ca dacă tratamentul dvs. era un succes și cunoșteati atât de bine patologia mea, nu mai apelam la medicii din Viena și nici nu va mai contactam. Este ciudat ca m-ați chemat la controale, dar dvs. nu aveați ce controla, din punct de vedere al bolii de baza, ci doar a eventualelor complicatii. Am apelat la dvs., pentru ca a ma ajuta sa scap de complicatia iar apărută, concret pentru niște perfuzii, nu pentru a-mi trata boala de baza, care oricum ar fi, va depășește. Nu tine de domeniul dvs., lucru pe care și dvs. l-ați afirmat. Pe mine m-a deranjat atitudinea Dvs. care nu are nicio scuza. Nu merita niciun pacient, indiferent de situatie, sa se tipe la el in așa maniera. Va doresc numai bine și va doresc sa ajungeti sa va cunoașteti mai bine pacienții și ale lor patologii!
Andreea Popa
Andreea Popa2 ani în urmă
O recomand pe dna doctor pentru profesionalism, preocuparea pentru rezultat in cel mai mic detaliu. Mama mea, 65 de ani, cu miopie inca de la 25 de ani, dupa ce mi-a Dat nastere, s-a operat anul trecut la dvs si de atunci video perfect.
Daniel Szentkiraly
Daniel Szentkiraly2 ani în urmă
Nu recomand ,,acest doctor,,acest personaj își recrutează clientii de pe site-ul Policlinicii Lahovari,e un fel de taximetrist de la Gara de Nord,ahtiata după bani. EVITAȚI ACEST PERSONAJ.
Andrei Erdfg
Andrei Erdfg2 ani în urmă
Am mers cu băiețelul meu la urgențe, acum o lună. L-a lovit un alt băiețel cu colțul unui caiet cu spiră metalică în ochiul drept și în câteva ore de la incident a început să aibă dureri mari și ochiul s-a înroșit. Doamna Gheorghe era de gardă și a intervenit imediat. O mică bucățică din acea spiră, spunea d-na doctor, îi rămăsese pe globul ocular. În plus, ochiul era roșu și însângerat. D-na doctor i-a extras corpul străin din ochi și i-a tratat local inflamația. Copilul s-a recuperat rapid, din fericire. Mergem în continuare la d-na doctor pentru monitorizare.
Georgiana Dinu
Georgiana Dinu2 ani în urmă
Doamna doctor este un profesionist redutabil. Si un om axat pe rezultate. Mi-am dus amândoi părinții la
dumneai și datorită ei, și pentru mama, și pentru tata, operațiile de cataractă au fost un succes. Ai mei
au 70 de ani și au purtat ochelari toată viața, cu dioptrii mari. Mama nu credea că va ajunge vreodată,
mioapă de când era adolescentă, să vadă să citească la televizor titluri sau subtitrări.
Locații recomandate