/Bucuresti/Oftalmolog

Visionclinic

Bd-ul Marasesti Nr 2B Bl D Parter Spatiile 5-6, București 040254, România

Visionclinic
Oftalmolog
4.9
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C39W+4M București, România
+40 21 413 1135
visionclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gigi Marinel
Gigi Marinel1 an în urmă
O echipa de mari profesionisti, ce m-au facut sa traiesc o experienta extraodinara - fara traume, sechele, etc.- si cu un rezultat extraodinar dupa finalizarea intregului act medical privind operatia de cataracta: mi-am recuperat vederea la ochiul operat, iar cristalinul multifocal, in cazul meu, mi-a redus dioptria la 0.
Multumesc din suflet si pe aceasta cale, atat echipei Visionclinic cat si echipei dlui Prof.Dr. Tataru.
Adrian Poenaru
Adrian Poenaru1 an în urmă
Bună ziua.Am avut o experienta foarte frumoasa la aceasta clinica.Am dat peste un domn doctor foarte bun și anume Valentin Dinu.Un doctor care sta și explica fără graba despre diagnostic și tratament.Isi da interesul pentru tot.Nu ca alți doctori doar sa ia banii pe consultație și în rest Dumnezeu cu mila.Felicitari dl.doctor Valentin Dinu.
Adriana Prorociuc
Adriana Prorociuc1 an în urmă
Recomand cu caldura clinica. D-na de la receptiie foarte amabila si prietenoasa, d-na doctor Maria Dudau o profesionista desavarsita si o draguta. Multumesc pentru experienta placuta si serviciile profesionale de calitate.
MIHAI STEFAN
MIHAI STEFAN1 an în urmă
Excelența este cuvântul de ordine la Vision Clinic. Aparatura, ca din viitor, tip NASA și o echipă minunată. Le mulțumesc tuturor, dar mai ales doamnei doctor Andra Orban.
Felicitări!
E Mary
E Mary2 ani în urmă
Multumesc VisionClinic pentru cea mai buna experienta avuta de mine ,pentru echipa minunata de profesionisti , pentru conditiile excelente de aici, pentru aparatura performanta , pentru....tot.
Multumesc Dlui Prof.Dr.Calin Tataru , Dnei Dr Laura Turu , si tuturor celor care au facut posibila minunea de a vedea perfect a doua zi dupa operatia de cataracta.
Si daca in zilele urmatoare mai multi posesori de....probleme oftalmologice vor da navala, o parte din vina o am si mi-o ....asum😄.
Cu stima, Maria Ene
Dragos Bucur
Dragos Bucur2 ani în urmă
Un cabinet oftalmologic civilizat, dotat foarte bine cu aparatura de masurare a parametrilor vizuali pentru determinarea exacta a necesitatilor fiecarui pacient.
Gasesti usor loc de parcare, tot personalul este foarte amabil si profesionist.
Felicitari ! Asa este o placere sa te duci la doctor !
Multumesc Doamnei Doctor Orban pentru tot procesul de diagnosticare si tratament - cataracta cu schimbare de cristalin care a decurs atit de civilizat si incununat de succes 100% !
Victor Mielu
Victor Mielu2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Vision Clinic pt a stabili conduita de urmat in caz de cataracta avansata; la consultatia facuta de d.na dr Turu , si masuratori biometrice a stabilit ce tip de cristalin este necesar. Felul cum a decurs consultatia si biometria ne-a determinat sa facem operatia la dansii cu dl prof Tataru. Asteptam cu multa incredere si nadejde sa ne rezolvam aceasta problema medicala cu dl prof dr Tataru Calin.Va multumim, M.X.
Adrian Cringas
Adrian Cringas2 ani în urmă
Am simtit ca sunt intr-o clinica in care prioritatea este pacientul. E mult? E putin? Nu stiu, dar este o cerinta de baza intr-o unitate de sanatate, privata sau de stat.
Locații recomandate