/Bucuresti/Oftalmolog

Alfa Medical

Strada Secuilor, București, România

Alfa Medical
Oftalmolog
3.7
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94R6+PH București, România
+40 21 332 7589
alfapolyclinics.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vitali Mihaela
Vitali Mihaela2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte prosta la acesta clinica ni se merita banii.Deci m au pus sa platesc o consultatie la medic interimar desi i-am spus secretarei ca este o urgenta asa dupa aceea doctorul m-a teimis sa fac analize iar acum ca mi-au venit rezultatele si trebuie sa ma ibtorc inapoi la doctor care m-a cobsultat si normal ca mai trebuia sa platesc 100 de lei doar iar acum doctorul este liber dabea dupa 2 saptamani iar eu ma simt rau si numai pot astepta 2 saptamani am sunat inapoi la secretara si mi s-a supus sa ma duc la alta clinica.Deci atata nesimtire nu am mai vazut dupa ce am platit analize si ecografie ma trimite la alta clinica cu atata usurinta.Nu se merita acesta clinica.
Igor Caraman
Igor Caraman2 ani în urmă
Domnul doctorul oftalmolog este foarte amabil, foarte atent, explica forte frumos pe intelesul tuturor legat de boală. Recomand alfa medical cu încredere.
Ionutz Gageanu
Ionutz Gageanu2 ani în urmă
Personalul medical este de nota zece. Sunt foarte multumit de serviciile medicale si cu siguranţă am sa revin cu drag. Multumiri!
Games [YT]
Games [YT]2 ani în urmă
Foarte mulțumit! Personal medical cu experienta și profesionalism! Recomand!
Connected Weasel
Connected Weasel4 ani în urmă
O spelunca intr-un apartament la un parter de bloc vechi. La oftalmologie, cel putin, e gratis cu trimitere de la medicul de familie. De obicei e aglomerat si cam haos, programarile sunt preluate dupa ureche desi la sosire ti se iau trimiterea si cardul de sanatate(!). Nu exista receptie sau receptionera iar sala de asteptare e un mic holisor neincapator. Ochelarii ti-i alegi din hol, de pe un soi de suport ca la Cora si apoi le spui daca vezi bine cu ei, si aia e (or avea si alt sistem dar eu asta am vazut).

Doamna care se invarte pe acolo si pare a fi un soi de receptionera buna la toate nu prea stie care e treaba cu diverse tratamente ale lentilei, daca nu esti informat mai mult te incurca.

Per ansamblu, o improvizatie de cartier cu organizare de amatori. Nu stiu ce medici sau aparate au dar nu a mai contat, ca nu am avut curaj sa mai astept in zarva aia, unde toti se certau pe programari, aflate mult in intarziere.

Personalul de acolo pare ca se ofuscheaza destul de usor daca le ceri vreo socoteala, mai ales doamna doctor de la oftalmologie, zici ca iti fac o mare favoare ca te primesc. Nu ne faceti o favoare, doamna doctor, va platim cat cereti.

O bataie de joc.

Nu recomand nimanui.
Catalin Mitu
Catalin Mitu4 ani în urmă
Cabinet de apartament unde 15 oameni asteapta intr-un spatiu de 7 mp unde pute a transpiratie. Nu exista receptie, apare cineva din cand in cand si iti ia biletul de trimitere si cardul de asigurat (asta mi s-a parut foarte ciudat). Cu toate acestea, programarile nu se respecta si esti invitat dupa bunul lor plac, starnind nemultumirea celorlalti pacienti, care se cearta care mai de care. De obicei sunt in intarziere cu programarile cam 45 min - 1 ora.
O pierdere de vreme, am stat o ora cu copilul langa mine apoi am plecat. Desi aveam programare, mi s-a spus la fata locului ca e de fapt o programare "printre pacienti" si ma primesc cand se poate.
Doamna de acolo habar nu are ce este tratamentul antireflex ("e o folie albastra pentru protectie la monitoare" !!!). Ochelarii se vand pe loc, din stoc, ca la hipermarket. Afli dioptria apoi iti alegi din raft si probezi o pereche in hol.
O experienta neplacuta intr-un spatiu total neadecvat, intr-un apartament la parter de bloc. E prea mult o stea, dar asta asa, pentru o relativa politete la programarea telefonica. De evitat.
Elena Stoica
Elena Stoica4 ani în urmă
Aici este o parte a policlinicii Alfa Medical.Este cabinet oftalmologie unde sunt doi medici foarte buni si competenti la care te poti consulta cu plata sau cu bilet de trimitere de la medicul de familie(gratuit),de asemenea este un cabinet stomatologic cu plata unde se fac lucrari de buna calitate si la preturi accesibile.
Epure Mihai Adrian
Epure Mihai Adrian2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumit. Este curat și se respectă cu strictețe regulile anticovid, implicit programarea la stomatologie. Asistenta este amabilă și competentă, iar în ceea ce-l privește pe medicul stomatolog, pot spune fără rezerve că este de nota 10. Dat fiind subiectul "vizitei" nu pot spune că sunt dornic să mai revin, dar dacă Doamne ferește va mai fi nevoie o voi face fără rezerve, cu toată încrederea.
Locații recomandate